Επιτακτική ανάγκη προς τα άκρα!

Επιστολή ενός φίλου του Κινήματός μας

Το ότι η πολιτική και οι πολιτικοί, που είναι οι υπεύθυνοι για αυτήν, έχουν απαξιωθει δεν είναι κάτι νέο, αφού μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας θέλω να πιστεύω, έχει καταλάβει ότι σχεδόν όσοι έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τα έδρανα του κοινοβουλίου, η καλύτερα κοινοβίου (και λέω σχεδόν, μήπως αδικήσω κανέναν μη γνωρίζοντας ορθώς) είναι Εθνικά προδότες. Δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα μας, παρά μόνο για το χρήμα και την εξουσία που τους δίνει αυτό. Για αυτήν την ψευδό-εξουσία έχουν πουλήσει κάθε κομμάτι Ελληνικής γης, έχουν πουλήσει κάθε Ιδέα της Φυλής μας και του Έθνους μας, εν ολίγης έχουν πουλήσει την φύση του Ελληνισμού. Αυτά τα ξέρουμε λίγο πολύ όλοι μας.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως βλέποντας την Ιστορία μας, είναι ότι είμαστε οι μόνοι Έλληνες που δεχόμαστε τόσο παθητικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, και εννοώ όλη αυτή την προδοσία, χωρίς να υπάρχει αντίδραση, χωρίς ακόμα να σκεφτούμε το μέλλον ακόμα και των ίδιων μας των παιδιών. Φοβερό. Δυστυχώς έχουν καταφέρει οι Εθνοπροδοτες, και με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε (Μέσων Μαζικής Εξόντωσης) να μας κοιμίσουν οδηγώντας μας προς την καταστροφή, ελπίζοντας ότι δεν θα αφυπνιστούμε ποτέ.

Εδώ είναι που έρχεστε εσείς και κάνετε την διαφορά, και είναι βέβαια προς Τιμή σας.

Αν και δεν δέχομαι τα άκρα απ οποιανδήποτε κατεύθυνση και αν προέρχονται, πλέον θεωρώ επιτακτική ανάγκη να οδηγηθούμε προς τα κει, γιατί κινδυνεύουμε με εξαφάνιση, με εξαφάνιση βιολογική, με εξαφάνιση Εθνική. Αυτό που σας κάνει τουλάχιστον στα μάτια μου φερέγγυους, δεν είναι μόνο οι αγώνες τους οποίους έχετε κάνει, αλλά το ότι είστε οι μόνοι που πιστά ακολουθείτε αυτό που πρεσβεύεται χωρίς να παρεκλινεται από το στόχο σας, που θέλω να πιστεύω είναι η αναγέννηση της Πατρίδας μας μέσα από τις στάχτες.

Πολλοί φανερωθήκαν σαν σωτηρες που θα πολεμούσαν για τα Ιδανικά της Πατρίδας μας, αλλά τελικά φάνηκε ότι ήταν φωτοβολίδες μες στην συννεφιά, αφού τα Ιδανικά για τα οποία θα έδιναν την μάχη, θυσιάστηκαν στο βωμό των συμφερόντων.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε την κρισιμότητα των εποχών, και την ευθύνη την οποία έχετε, αφού απ την μια είστε οι μόνοι που εκπροσωπείτε αυτές τις Ιδέες ως κόμμα και απ την άλλη μεγάλος αριθμός Ελλήνων πιστεύει σε εσάς, Έλληνες οι οποίοι μάλιστα πιστεύω είναι έτοιμοι για οποιανδήποτε θυσία αν χρειαστεί που θα κάνει την Πατρίδα μας καλύτερη, μεγαλύτερη.

Φιλικα

Κ. Κωνσταντινος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s