Ο Χρυσοχοΐδης οραματίζεται το μέλλον της ΕΛΑΣ

Ο άνθρωπος της εξουσίας, που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον άτυπο κυβερνητικό διαγωνισμό “ποιος θα φανεί ο πιο αντιρατσιστής και αντιφασίστας”, κάνει τα πρώτα αποφασιστικά βήματα για μια πολυεθνική “ΕΛληνική ΑΣτυνομία”.

Ανακοινώθηκαν από τον υπουργό “Προστασίας του Πολίτη”, κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Κίνησης “Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασισιστική απειλή” (μαντέψτε ποιοι γνωστοί βρίσκονται πίσω ΚΑΙ απ’ αυτήν την ταμπέλα), τα νέα μέτρα που θα λάβει το υπουργείο του, στην προσπάθειά του να γίνει επίτιμο μέλος της ως άνω ΜΚΟ, ερμηνεύοντας την ονομασία του ως “Υπουργείο Προστασίας του Λαθρομετανάστη-που-θα-κάνουμε-Έλληνα-Πολίτη”:

>Η μεταφορά της αρμοδιότητας του πολιτικού ασύλου από την αστυνομία στο υπ. Εσωτερικών
…Ώστε να μην υπάρχει ούτε ο στοιχειώδης έλεγχος ποινικού μητρώου και ν’ αποφασίζουν για την χορήγηση ασύλου τα αριστερά κομματόσκυλα.

>Η υποστήριξη αστυνομικών τμημάτων, στις ευαίσθητες περιοχές (πχ Άγιο Παντελεήμονα), με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους
…Για να πείθουν τους Έλληνες κατοίκους ότι κάθε καταγγελία εναντίον αλλοδαπών είναι ρατσισμός, για να παρέχουν ψυχολογική και κοινωνική στήριξη στους συλληφθέντες λαθρομετανάστες και για να εξασφαλίζουν την πολιτικώς ορθή συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους συλληφθέντες. Ας μην υποθέσουμε τί πολιτικών αντιλήψεων θα είναι τα κομματόσκυλα που θα βολευτούν στα τμήματα.

>Η πρόσληψη στα αστυνομικά τμήματα μεταναστών, που θα λειτουργούν ως διαμεσολαβητές με τους κρατούμενους αλλοδαπούς
…Θα πληρώνουμε μετανάστες να μεσολαβούν μεταξύ …μεταναστών και αστυνομικών. Για ποιο λόγο χρειάζονται “διαμεσολαβητές” οι μετανάστες, ενώ δεν χρειαζόταν οι τουρίστες πχ επί τόσες δεκαετίες, μην περιμένετε να το μάθετε.

>Η συμμετοχή στο πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων μεταναστών δεύτερης γενιάς. Παράλληλα, μέχρι να πάρουν την υπηκοότητα, οι δεύτερης γενιάς μετανάστες (τα παιδιά των λαθρομεταναστών δηλαδή) δεν θα συλλαμβάνονται.
…Διαμεσολαβητές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους τους για να βάλουν στην αστυνομία όσους περισσότερους μετανάστες γίνεται – εκτός των “ελληνοποιημένων” δηλαδή, που ήδη μπαίνουν στις αστυνομικές σχολές.

>Η σύσταση Ειδικού Γραφείου Καταγγελιών σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη
…Ένα περιττό μέτρο, για να βολέψουν κι αυτοί μερικούς ακόμη, μιας που ο Συνήγορος του Πολίτη ήδη έχει μετατραπεί σε Συνήγορο του Λαθρομετανάστη.

>Η τιμωρία όσων αστυνομικών «υποθάλπτουν φασιστικά στοιχεία».
…Και η κλασσική επανάληψη, χωρίς να διευκρινίσει αυτή την φορά τί είδους “στοιχεία” εννοεί ως “φασιστικά”, ούτε πώς ερμηνεύει τον φασισμό ή την δημοκρατία, ούτε βέβαια πώς θα τεκμηριώσει ως “εγκληματική” την ελευθερία της σκέψης και του λόγου.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s