"Πολιτική ορθότητα" εναντίον …σημαίας!

Δύο ενδεικτικά περιστατικά, του είδους που κάποιοι βιάζονται να επιβάλλουν και στην Πατρίδα μας, από τις χώρες που ηγούνται στις εφαρμογές των σιωνιστικών επιταγών:

Άγγλος αστυνομικός λέει σε πολίτη να βγάλει την αγγλική σημαία από το αυτοκίνητό του, γιατί …προσβάλει τους μετανάστες!

Η καταιγίδα του «πολιτικά ορθού» (political correct) συνεχίζεται ακάθεκτη και αυξανόμενη στην Μ. Βρετανία. Ο John Midgley με την σύζυγό του Laura, είναι οι εμπνευστές της κίνησης ‘The Campaign Against Political Correctness’ (Καμπάνια κατά του πολιτικά ορθού). Από την ιστοσελίδα τους αλιεύτηκε το περιστατικό που αναφέρουμε:

Αστυνομικός στην Αγγλία διέταξε ένα φίλαθλο να κατεβάσει την Αγγλική σημαία από το αυτοκίνητό του γιατί μπορεί θεωρηθεί ρατσιστική ενέργεια! Τον 18χρονο Ben Smith, σταμάτησε ένας αστυνομικός για έλεγχο ρουτίνας του αυτοκινήτου του για να ελέγξει τα ελαστικά του και τα τέλη κυκλοφορίας. Αλλά ο Smith, εργάτης στο επάγγελμα, έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε τον αστυνομικό να του λέει ότι η σημαία του Αγίου Γεωργίου (Σ.Σ. είναι η σημαία της Αγγλίας με τον κόκκινο σταυρό), που είχε απλώσει στο πίσω ράφι του αυτοκινήτου του, θα μπορούσε να είναι προσβλητική για τους μετανάστες. Αρχικά σκέφτηκε ότι ο αστυνομικός του έκανε πλάκα, μέχρι που τον απείλησε με πρόστιμο £ 30 εάν αρνιόταν να την αφαιρέσει. Ο Smith, από το Melksham του Wiltshire, είπε: “Ειλικρινά, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έλεγε ο αστυνομικός. Δεν ήταν καθόλου αγενής. Μου έλεγε με σοβαρό ύφος ότι η σημαία ήταν ρατσιστική και προσβλητική για τους μετανάστες. Απλά σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο αστείο και άρχισα να γελάω, αλλά εκείνος με κοίταξε πολύ σοβαρά και είπε ότι θα έπρεπε να πληρώσω, επιτόπου, 30 λίρες ως πρόστιμο αν αρνιόμουν. Ένιωθα πραγματικά παράξενα και γύρισα σπίτι πολύ σοκαρισμένος.”. Περισσότερα…

Κατέβασαν την αμερικάνικη σημαία σε νοσοκομείο των ΗΠΑ γιατί “πρόσβαλε” Αφρικανή!

Η Debbie McLucas, από το Arlington του Texas, προέρχεται από μία πατριωτική οικογένεια. Ο σύζυγός της και οι δύο γιοί της υπηρέτησαν στον αμερικανικό στρατό, ενώ η κόρη της υπηρετεί σήμερα την θητεία της στο Ιράκ ως νοσοκόμα. Πριν την αμερικάνικη εθνική εορτή της Memorial Day (Ημέρα Μνήμης ονομάζεται η ημέρα που θεσπίστηκε για να τιμήσει τους άνδρες και γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών) η McLucas κρέμασε στο γραφείο της στο νοσοκομείο του Mansfield στο Τέξας, την αμερικάνικη σημαία. Αλλά όταν, μετά την άδεια, επέστρεψε στην δουλειά της, η σημαία είχε αφαιρεθεί, με πρωτοβουλία του προϊσταμένου του τομέα εργασίας της McLucas, καθώς θεωρήθηκε «προσβλητική». Η σημαία μάλιστα είχε διπλωθεί και είχε πεταχτεί στο πάτωμα!

Λέει στο FOXNews.com η McLucas: “Όταν είδα την σημαία ριγμένη κάτω στο πάτωμα έμεινα άφωνη. Συναντήθηκα με τον προϊστάμενο και μου είπε ότι η σημαία, λέει, πρόσβαλε πολλούς και ότι έκαναν παράπονα.” Απ’ ότι έμαθε η McLucas, αυτός που «ενοχλήθηκε» από την σημαία, είναι ένα από τα τρία άτομα που μοιράζονται μαζί της το γραφείο. Πρόκειται για μία γυναίκα που μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Αφρική, πριν από 14 χρόνια. Μετά την διαμαρτυρία το Νοσοκομείο αποφάσισε ότι έπρεπε να κατεβάσει την σημαία. “Μου είπαν ότι από τη στιγμή που η σημαία μου προσέβαλε ένα άτομο, θα πρέπει να κατέβει. Το ότι η αμερικάνικη σημαία θα θεωρείτο «προσβλητική» μέσα στο έδαφος των ΗΠΑ είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Bρίσκω το περιστατικό πολύ τρομακτικό, για τον λόγο ότι εάν ήδη δεν μπορώ να αναρτήσω την σημαία της πατρίδας μου, τότε ποια άλλη ελευθερία πρόκειται να στερηθώ στο εγγύς μέλλον;

Κόκκινος Ουρανός

Τα πρώτα ανάλογα κρούσματα εμφανίζονται σιγά-σιγά, δοκιμαστικά και προσεκτικά, και στην Ελλάδα, ξεκινώντας από τις δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία, τα δικαστήρια, τα Σώματα Ασφαλείας… “Πολιτική ορθότητα” είναι το άλλο όνομα της ψυχολογικής (και όχι μόνο) βίας της Παγκόσμιας Τάξης.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s