Ομοφυλόφιλος ο πρόεδρος της Disney

Δεν είναι μυστικό ότι τα studio Disney στο Hollywood, όπως και τα κατά τόπους Disney Land, θεωρούνται ιδιαίτερα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, δεδομένου ότι φιλοξενούν ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις (όπως τις περίφημες Gay Days) – παρά τις αντιδράσεις των “συντηρητικών”, που βλέπουν τους παραμυθένιους παιδότοπους που λατρεύουν τα παιδιά τους να κατακλύζονται από χιλιάδες ζευγάρια του ίδιου φύλου.

Τώρα όμως έχουν και έναν δηλωμένο κίναιδο στην θέση του προέδρου της κατ’ εξοχήν εταιρίας παραγωγής παιδικών ταινιών. Ο 47χρονος Rich Ross, που ανέλαβε την ηγεσία της Disney τη Δευτέρα, συζεί με τον εραστή του εδώ και 20 χρόνια, αν και έχει αποκτήσει δύο κόρες με μία πρώην συγκάτοικό του. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί διερωτήθηκαν πόσο ασφαλές είναι να βρίσκεται ένας ομοφυλόφιλος στην κορυφή των πιο διάσημων studio στον κόσμο που ασχολούνται με παιδικές ταινίες.

Όπως γράφει αρθρογράφος των Los Angeles Times «υπάρχουν δύο τρόποι για να εξηγήσεις κάτι τέτοιο. Είναι πιθανό η Disney να ελπίζει να μη γίνει σούσουρο και κανένας δημοσιογράφος να μην επικεντρωθεί στην προσωπική ζωή του Ross. Αλλά είναι επίσης πιθανό, μετά από τόσα χρόνια, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός διευθυντικού στελέχους να μην είναι καν είδηση. Αυτό από μόνο του θα ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά».
Ναι, ένα μεγάλο βήμα μπροστά, προς την σήψη της ανθρωπότητας…

Μ.Γ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s