Βολευτικές εκλογές 2009

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κλήθηκε να δώσει ακόμα μία μάχη, αυτή των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής που μας πέρασε.

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες και οι καταγγελίες για μη μοίρασμα των ψηφοδελτίων μας – με πρόφαση πως ήταν πολύ λίγα οπότε δεν τα διένειμαν για να μην τελειώσουν (!!!) ή και την μη ύπαρξή τους στα εκλογικά κέντρα – άρχισαν να «βομβαρδίζουν» το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και τα τηλέφωνα των Γραφείων μας.

Για άλλη μια φορά, «έλαμψαν» τα ιδεώδη των υπερασπιστών της δημοκρατίας. Γλοιώδεις συμπεριφορές γραφιάδων, που κόβουν και ράβουν τους νόμους στα μέτρα τους ανάλογα με τις ορέξεις τους και που ο ένας πετάει το «μπαλάκι» των ευθυνών στον άλλο. Οι δικαστικοί επιμελητές έλεγαν πως δεν τους στέλνουν τα αποθέματα οι δήμοι και στους δήμους μας έλεγαν πως δεν τους έχουν πει τίποτα οι αρμόδιοι από τα εκλογικά κέντρα.
Οι Εθνικιστές είχαμε περάσει το μήνυμα των Ευρωεκλογών, οπότε οι χαρτογιακάδες και τεχνοκράτες των κρατικών μηχανισμών είχαν λάβει τα μέτρα τους κι έτσι, καθώς φαίνεται, είχαν καταστρώσει από νωρίς τα σχέδιά τους και είχαν ρίξει γραμμή στα τσιράκια τους, κομματόσκυλα και δημοσιοϋπαλληλίσκους. Βάσει των ψηφοδελτίων που ο Λαϊκός Σύνδεσμος είχε τυπώσει και αυτών που είχαν σταλεί στα εκλογικά κέντρα και των ψηφοδελτίων, που είχαν αποσταλεί ως αποθέματα στους δήμους ως ο εκλογικός νόμος ορίζει, προκύπτει πως περισσότερα από 500.000 (πεντακόσιες χιλιάδες!) ψηφοδέλτιά μας δεν μοιράστηκαν στα εκλογικά κέντρα, παραμένοντας τσουβαλιασμένα στις αποθήκες της Νομαρχίας Αθηνών και των δήμων.

Το πλήθος των καταγγελιών, αλλά και το ότι οι περισσότερες από αυτές προέρχονταν από περιοχές που στις ευρωεκλογές είχαμε αποσπάσει υψηλά ποσοστά πχ Βύρωνας, Καισαριανή, Καματερό, μαρτυρά πως πρόκειται για χτύπημα από το σύστημα της κομματοκρατίας που πληγώνει καθημερινά την Πατρίδα μας. Ακόμα, στους δήμους και στις περιφέρειες που συγκεντρώναμε υψηλά ποσοστά, πχ Β’ Αθηνών και Β’ Πειραιά, τα «γαλάζια ράκη» του Καρατζαφέρη («μπουμπούκοι», στρατευμένοι στα 40 για 45 μέρες κλπ) των show και των «παραθυριών» της τηλεόρασης προφανώς ένιωθαν περισσότερο σίγουροι με το να μη βρίσκονται καθόλου ψηφοδέλτια των Εθνικιστών στα εκλογικά κέντρα των περιφερειών τους. Γιατί εμείς είμαστε στο δρόμο και στις πλατείες, τις σύγχρονες Θερμοπύλες, ενώ αυτοί πίσω από τις γυάλινες οθόνες των τηλεοράσεων. Όπως λέει και ένας Συναγωνιστής χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να ζουν μες στις τηλεοράσεις μας. Όποιο κανάλι και να βάλεις, τους βλέπεις. Περιφέρονται στα κανάλια, με την ίδια ευκολία που κάποιος περιφέρεται στα δωμάτια του σπιτιού του».

Το ότι αναγκάσαμε όλους αυτούς τους καλαμαράδες, να παρανομήσουν και πως χρειάστηκαν να κρύψουν μισό εκατομμύριο ψηφοδέλτιά μας προκειμένου να μας «κόψουν» λίγες χιλιάδες ψήφους, καταδεικνύει τον τρόμο που νιώθουν ακόμα και στο άκουσμα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και την αδυναμία τους να μας αντιμετωπίσουν παρά το ότι θα ήθελαν τον πολιτικό εκμηδενισμό μας. Το ότι οι εκλογές έδειξαν πως 20.000 Έλληνες είμαστε στις επάλξεις είναι ακόμα μία νίκη του λαϊκού Εθνικισμού. Ακόμα μία νίκη, ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού…

Καλλίμαχος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s