9η Γιορτή Νεολαίας – Άλσος Ελληνικού Στρατού

Το Σάββατο που μας πέρασε διεξήχθη η καθιερωμένη γιορτή νεολαίας του κινήματός μας. Αυτή τη φορά είχαμε όμως έναν βασικό αντίπαλο. Τον καιρό. Παρ όλες τις δυσκολίες όμως ο χώρος κατά τις 6 το απόγευμα ήταν ήδη έτοιμος. Περίπτερα του Μετώπου Νεολαίας και του βιβλιοπωλείου μας ήταν σε ετοιμότητα και δέχονταν κατά δεκάδες τους συναγωνιστές που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και παρευρέθηκαν στη Γιορτή. Μια Γιορτή που πραγματοποιήθηκε εν όψει βουλευτικών εκλογών με αποτέλεσμα να αποτελέσει μια προεκλογική εκδήλωση. Στις 8 η ώρα τα φώτα και η μουσική χαμήλωσαν και ξεκίνησε η εκδήλωση με εκατοντάδες συναγωνιστών να παρευρίσκονται στο χώρο. Αρχικά υπήρξε ένα αφιέρωμα στα όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία Ομονοίας στις 9 Μάιου με τη μεγάλη συγκέντρωση των Εθνικιστών και των Επιτροπών Κατοίκων ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σπάνιο βίντεο με εικόνες από εκείνη την ημέρα. Τον λόγο πήρε έπειτα ο Συναγωνιστής και Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ν.Γ Μιχαλολιάκος ο οποίος στην ομιλία του ανέλυσε τις θέσεις του κινήματός μας και άσκησε δριμύ κριτική στο σημερινό πολιτικό κατεστημένο που ευθύνεται για την κατάντια του Έθνους μας.

Στη συνέχεια προβλήθηκε σε πρώτη προβολή το προεκλογικό 5λεπτο διαφημιστικό του κόμματος ενώ αργότερα στο βήμα ανέβηκε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας ο οποίος στο λόγο του κάλεσε όλους τους νέους Εθνικιστές να πλαισιώσουν τον αγώνα μας και να εντείνουν την πολιτική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς. Από το ίντερνετ και τις συγκεντρώσεις ως την καθημερινή δράση στους δρόμους. Στο πέρας των ομιλιών βραβεύτηκαν τέσσερις συναγωνιστές μας οι οποίοι απέδειξαν τη χρονιά που μας πέρασε πως ο Αγώνας μας όσο δύσκολος και αν είναι δεν μας σταματά τίποτα. Ούτε καν όταν σε σημαδεύουν 30 τούρκικα όπλα, ούτε καν όταν ολόκληρο το μαρξιστικό κατεστημένο των ΜΜΕ σε λιθοβολεί καθημερινά από τις φυλλάδες του.

Ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα ώστε να κουρδιστούν τα όργανα, ενώ οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα περίπτερα για τα μελλοντικά σχέδια του Μετώπου Νεολαίας. Αφού μοιράστηκαν τα δώρα στους νικητές της λαχειοφόρου, οι White Pride Rockers ανέβηκαν στη σκηνή. Ενώ το νέο τους cd με τίτλο «Αντεπίθεσ绨είναι σχεδόν έτοιμο και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει, μας έδωσαν μια γεύση του περιεχομένου του παίζοντας και πολλά νέα κομμάτια εκτός από τα κλασσικά ΣΚΟΠΙΑ, Μηδενική Ανοχή και Όταν περνούν Εθνικιστές.

Η εκδήλωση έληξε με τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ το ραντεβού μας ανανεώθηκε μες τις επόμενες μέρες για τις προεκλογικές μας δραστηριότητες.

This entry was posted in Γιορτή Νεολαίας. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s