Μια προειδοποίηση από την Αγγλία και για το δικό μας μέλλον

Ιστορική Εκκλησία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μετατράπηκε σε τζαμί, ενώ ο περίβολος της Εκκλησίας, όπου υπήρχαν παλαιοί χριστιανικοί τάφοι, σκάφτηκε με εκσκαφέα και ισοπεδώθηκε.

Η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή (St John the Apostle and Evangelist) κτίστηκε το 1845 σε μια τοποθεσία που δώρισε ο Sir JWH Anson και μέχρι πρόσφατα ήταν η μεγαλύτερη εκκλησία της Αγγλικανικής ενορίας στο Longsight, συνοικίας του Manchester, ενώ ήταν η μόνη στην περιοχή που είχε νεκροταφείο. Με την συνεχή εισροή μεταναστών – ειδικά από χώρες του τρίτου κόσμου – τα τελευταία χρόνια, η περιοχή άρχισε να αποκτά συμπαγείς πληθυσμούς αλλοδόξων αλλοδαπών, ενώ οι Βρετανοί εγκατέλειπαν την γειτονιά. Σήμερα στην περιοχή αυτή ο γηγενής βρετανικός πληθυσμός έχει αντικατασταθεί πλήρως από τους Ασιάτες και Αφρικανούς μετανάστες. Καθώς δεν έμεινε σχεδόν κανένας Βρετανός πλέον στην περιοχή, η Αρχαιολογική Υπηρεσία άναψε το «πράσινο φως» ώστε η Εκκλησία να μετατραπεί σε “Ισλαμικό Κέντρο”…


Σήμερα πια, μόνο η πινακίδα της οδού ‘St. John’s Street’ θυμίζει τo όνομα της ιστορικής Εκκλησίας. Στην είσοδό της υπάρχει μεγάλη ταμπέλα με αραβικούς και αγγλικούς χαρακτήρες που κάνει γνωστό στους περαστικούς ότι εκεί βρίσκεται το «Ισλαμικό Κέντρο» ‘Dar-ul-Ulum Qadria Jilania’. Μία μικρότερη ταμπέλα στην παλιά ξύλινη είσοδο, ενημερώνει ότι ο χώρος είναι ήδη «ανοικτός για προσευχή», κάτι που στην ουσία δηλώνει ότι το «Ισλαμικό Κέντρο» χρησιμοποιείται για τζαμί. Οι βρετανικοί χριστιανικοί τάφοι – το μοναδικό απομεινάρι της βρετανικής χριστιανικής ταυτότητας στην περιοχή – αποτελούσαν προφανώς πρόβλημα, ή και προσβολή, για τους νέο-εγκατασθέντες μουσουλμάνους και έτσι, με την βοήθεια μεγάλου εκσκαφέα, «καθάρισαν» τον χώρο καταστρέφοντας πολλές ταφόπλακες, οι οποίες μετατράπηκαν σε μπάζα…


Σύμφωνα με το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (British National Party), η ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου και Ευαγγελιστή είναι ένα πραγματικό μάθημα ιστορίας για το τι θα συμβεί σε ολόκληρη τη Βρετανία, αν δεν σταματήσει η παράλογη πολυπολιτισμική πολιτική των άλλων κομμάτων που μαθηματικά οδηγεί στην ‘εθνοκάθαρση’ των Βρετανών μέσα στην πατρίδα τους από τα κύματα μεταναστών από τον Τρίτο Κόσμο.

Στην M. Βρετανία έχει γίνει συνήθεια πλέον χριστιανικές εκκλησίες να μετατρέπονται σε τζαμιά. Μπορείτε να δείτε βίντεο, που γύρισε μουσουλμάνος στην Αγγλία, δείχνοντας ορισμένες από τις εκκλησίες που έγιναν τζαμιά. Σε όλες τις περιπτώσεις ο μουσουλμανικός πληθυσμός των περιοχών είναι αυξημένος και οι τοπικές αρχές με ευκολία δέχονται να παραχωρήσουν εκκλησίες στους μουσουλμάνους.

Κόκκινος Ουρανός

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s