Προεκλογική εξόρμηση σε Αντίρριο, Ναύπακτο, Αιτωλικό

Προεκλογική εξόρμηση για την πληροφόρηση των συμπολιτών μας, περί της καθόδου του Λαϊκού Συνδέσμου στις εθνικές εκλογές, έλαβε χώρα χθες κατά τις μεσημεριανές ώρες.

15μελής ομάδα με συναγωνιστές Πάτρας και Αιτωλοακαρνανίας, μιας και οι του πυρήνα Πύργου είχαν μεταβεί στο Μελιγαλά για το γνωστό μνημόσυνο, διένειμαν προεκλογικό υλικό (εφημερίδες – φυλλάδια) σε εκατοντάδες συμπολιτών μας που περνούσαν από τον κόμβο Αντιρρίου. Παρών και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία. Μετά από μία με μιάμιση ώρα δράσης, μετέβηκαν στη Ναύπακτο, όπου και συνέχισαν την προεκλογική εξόρμηση, στο γεμάτο κίνηση κέντρο. Οι αντιδράσεις, όπως μας έχουν συνηθίσει πλέον, ενθουσιώδεις και ενθαρρυντικές για τον Αγώνα μας.

Στο τέλος, μια ομάδα συναγωνιστών τοποθέτησε πανό στο δρόμο προς το Αιτωλικό.

Από τη μεριά τους, οι γνωστοί φρενοβλαβείς αναρχικοί, έκαναν λόγο στις παρακρατικές ιστοσελίδες τους για «πούλμαν(!) 30-40 Χρυσαυγιτών», τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς κλπ, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν ως περιοδεύον θίασος κάνουν καταστροφές ανά πόλεις της Ελλάδας. Δεν έχει νόημα, να ασχοληθούμε περισσότερο με τους θρασύδειλους άπλυτους ινστρούχτορες, οι οποίοι δε σταματάνε ποτέ τα ψέματα, έτσι ώστε να «ντοπάρουν» και να πωρώσουν τα πρόβατα που τους ακολουθούν. Τους δικαιολογούμε μετά από τις τόσες ήττες που έχουν δεχθεί σε όλα τα επίπεδα. Τα ψεύδη τους αυτά, εντάσσονται ενίοτε και στην προσπάθεια δαιμονοποίησης του Κινήματός, μέσω των φιλικών προς αυτούς ΜΜΕ, τα οποία θεωρούν από όσο φαίνεται τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες ως «αδιάσειστες πηγές πληροφόρησης»(!). Φυσικά αυτή τη φορά, οι ισχυρισμοί τους ήταν τόσο γελοίοι που κανείς δεν τους έδωσε σημασία και έτσι τελικά, έθαψαν κακήν κακώς από μόνοι τους την «είδηση».

Να ξέρουν πάντως – και αυτό είναι δέσμευση – πως οι δράσεις μας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό στο προσεχές μέλλον. Ας παραμείνουν άγρυπνοι στα… πληκτρολόγιά τους και μετά από την κατανάλωση ναρκωτικών, ας βγάλουν «ειδήσεις» και «διασταυρωμένες πληροφορίες» για επιθέσεις, πούλμαν ή εξωγήινους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Π.Ο. Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s