Κύπρος: Πορεία για Ισαάκ και Σολωμού

Φόρος Τιμής στους αδικοχαμένους Εθνομάρτυρες των τραγικών γεγονότων του ’96, Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού απονεμήθηκε και φέτος από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Με νεκρικό βήμα, βροντερά συνθήματα και άψογη πειθαρχία, η μαυροφόρα φάλλαγα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έχοντας στο πλευρό της αντιπροσωπεία Συναγωνιστών απο τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και την Φόρτσα Νουόβα (Forza Nuova – Νέα Δύναμη Ιταλίας) πλαισίωσε τον Ιερό Ναό όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των Ηρώων μας.

Ακολούθως, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ηγήθηκε της πορείας από τον Ιερό Ναό μέχρι το κοιμητήριο που αναπαύονται ο Ισαάκ και ο Σολωμού, στην οποία ακούστηκαν συνθήματα μεταξύ των οποίων : “ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ” και “ΚΥΠΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ – ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΟ”.

Με τον Εθνικό Ύμνο και ενός λεπτού σιγή πορευθήκαμε προς την περιοχή της Δερύνειας και συγκεκριμένα στο οδόφραγμα όπου έλαβαν χώρα τα τραγικά γεγονότα του ’96. Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε την επιβεβαίωση που μας έδωσε για άλλη μια φορά το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει αυτή τη Χώρα, καθώς άνευ λόγου και αιτίας η Αστυνομία Κύπρου αποπειράθηκε να διαλύσει το κονβόι αυτοκινήτων των μελών μας προς την Δερύνεια, γεγονός που αποτράπηκε τελικώς απο την Ομάδα Ασφαλείας του Κινήματος μας.

Καταλήξαμε αισίως στο οδόφραγμα, για να πράξουμε κάτι που πρώτη φορά θα γινόταν μετά το 1996. Αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και του Ε.ΛΑ.Μ κινήθηκε στην Νεκρά Ζώνη συνοδευόμενη απο δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών για κατάθεση στεφάνου, γεγονός που φόρτισε το ήδη συγκινητικό κλίμα που επικρατούσε.


Σήμερα, αποδείξαμε σε φίλους και εχθρούς μας, πως υπάρχουν κάποιοι που όση προπαγάνδα και διώξεις να επιβληθούν ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Αναλυτικότερα στη σελίδα του Ε.ΛΑ.Μ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s