ΗΠΑ: Ραββίνοι και πολιτικοί σε τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς

Μετά το περιβόητο σκάνδαλο Madoff, το οποίο κλόνισε την αμερικάνικη κοινωνία και έφερε την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ στο προσκήνιο λόγω των τεράστιων κεφαλαίων που διαχειρίζονταν κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες, τόσο σε ό,τι αφορά στο πώς τα απέκτησαν όσο και στο πώς τα διαχειρίζονται, έρχεται ένα νέο σκάνδαλο, με ίσως μεγαλύτερες προεκτάσεις, για να ταράξει εκ νέου τα νερά.

Το FBI προχώρησε σε 44 συλλήψεις, πολιτικών, αξιωματούχων και ραββίνων, στο Νιού Τζέρσεϋ, μελών ενός δικτύου που κατηγορείται για ξέπλυμα δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων από μίζες, μέσω Εβραϊκών «φιλανθρωπικών ταμείων».

Το κύκλωμα αποκαλύφθηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατά την οποία πληροφοριοδότης της αστυνομίας που εργάζεται ως μεσίτης, ήρθε σε επαφή με τους απατεώνες δημόσιους λειτουργούς, πληρώνοντας μίζες δεκάδων χιλιάδων δολαρίων για άδειες κατασκευής κτιρίων στο Νιού Τζέρσεϋ.

Ανάμεσα στους 44 συλληφθέντες είναι οι δήμαρχοι των πόλεων Χόμποκεν, Σέσακους και Ρίτζφιλντ, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Νιού Τζέρσεϋ, δύο μέλη πολιτειακών συνελεύσεων, καθώς και πέντε Ραββίνοι από τη Νέα Υόρκη και το Νιού Τζέρσεϋ (δύο εκ των οποίων υψηλόβαθμοι), οι οποίοι είχαν αναλάβει και το ξέπλυμα των χρημάτων.

Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται για εμπορία ανθρώπινων οργάνων από άγνωστους δότες από το Ισραήλ που παρείχαν νεφρά για παράνομες μεταμοσχεύσεις. Το ερώτημα που γεννιέται μετά και από αυτή την κατηγορία είναι το κατά πόσο ισχύουν οι καταγγελίες Παλαιστινιακών οργανώσεων ότι το ισραηλινό κράτος πουλάει όργανα Παλαιστινίων αιχμαλώτων αφαιρώντας τα παρά τη θέλησή τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στο Ισραήλ, ενώ Εβραίοι αξιωματούχοι στις ΗΠΑ αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για το ζήτημα. Σιγά σιγά όμως, αποκαλύπτεται ο ύπουλος τρόπος δράσης των Σιωνιστών και των υποχειρίων τους στην αμερικάνικη κοινωνία.

X.K.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s