Εθνικιστική Κατασκήνωση 2009

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή 100 και πλέον συναγωνιστών από όλη την Ελλάδα το περασμένο σαββατοκύριακο η 8η εθνικιστική κατασκήνωση. Ένα τριήμερο γεμάτο δράση και συντροφικότητα που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ φίλων και συντρόφων που έχουν επωμιστεί το βάρος του κοινού αγώνα.

Με πολλές και πρωτότυπες δραστηριότητες, που σίγουρα δεν παραπέμπουν στις καθιερωμένες πολιτικές νεολαίες, απεδείχθη για μία ακόμη φορά πως το Κίνημα διαθέτει εκτός από Ιδεολογία και εκατοντάδες μάχιμα μέλη, που ξέρουν να αγωνίζονται, αλλά και να ζουν έντονα. Μακριά από τη νωθρότητα, με διαφορετική αισθητική από τις παρακμιακές συνήθειες της ελλαδικής νεολαίας, ζήσαμε ένα έντονο τριήμερο δίπλα σε βουνό και θάλασσα. Με έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση, τις αθλοπαιδιές, τη φυσική διατροφή και τις ομαδικές εξορμήσεις. Με ένα πρωτότυπο σεμινάριο πολεμικών τεχνών και άοπλης μάχης. Με ενδιαφέρουσες ιδεολογικές συζητήσεις, τηλεοπτικές προβολές και προτάσεις για το μέλλον του Κινήματος.

Εκτενής παρουσίαση της 8ης Εθνικιστικής Κατασκήνωσης και πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα στο επόμενο τεύχος του περιοδικού Αντεπίθεση.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s