Φλώρινα: Μακεδονία, Γη Ελληνική!

Σήμερα, Κυριακή 19 Ιουλίου 2009, στις 12 το μεσημέρι, η κεντρική πλατεία της Φλώρινας γέμισε με γαλανόλευκο χρώμα. Περισσότεροι από εκατό Εθνικιστές και Έλληνες Πατριώτες από τη Φλώρινα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, της Πατριωτικής εφημερίδας «Στόχος» και του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας, σε μία δυναμική συγκέντρωση ενάντια στην κρατική υποχωρητικότητα και στη δράση φιλοσκοπιανών στοιχείων στην περιοχή.

Για μία περίπου ώρα έγινε ενημερωτική παρέμβαση στην πλατεία, με χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια που μοιράστηκαν στον κόσμο, από τον οποίο υπήρξε θερμή ανταπόκριση, επευφημίες και συμμετοχή. Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Σ. Χάμου, του εκδότη της εφημερίδας Στόχος κ. Σ. Χατζηπαρασκευά και του επικεφαλής Βορείου Ελλάδος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Ν. Χρυσομάλλη.

Την εκδήλωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Φλώρινας, η οποία κατέληξε στη Νομαρχία. Η πορεία πέρασε και από τα φρουρούμενα από την αστυνομία, γραφεία του Ουράνιου Τόξου. Φυσικά δεν υπήρχε ίχνος από τους ανύπαρκτους επιδοτούμενους ψευτομειονοτικούς. Αντιθέτως, όλος ο κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και έψαλλε μαζί με τους Εθνικιστές το «Μακεδονία Ξακουστή».

Την εκδήλωση και την πορεία κάλυψαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και ήδη προβλήθηκαν εικόνες και πλάνα, καθώς ήταν ιδιαίτερα μαζική και εντυπωσιακή για τοπικού επιπέδου εκδήλωση.

Η απάντηση των Ελλήνων στις φιλοσκοπιανές προκλήσεις, με τις αμερικανοσιωνιστικές πλάτες και στην ενδοτικότητα όλων των κυβερνήσεων από το 1992, είναι η εγρήγορση και ο ασυμβίβαστος αγώνας.


Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s