Oι Γειτονιές μας ανήκουν μόνο σε ΜΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γνωστό το αναρχικό σύνθημα: «Μπάτσοι, ΤV, ναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί». Με μερικές «κατάλληλες» φωτογραφίες και με ένα καλό κειμενάκι που θα περνάει τη γραμμή του παραπάνω συνθήματος, οι αναρχοπατέρες φροντίζουν να δικαιολογούν στα λεφούσια τους τις νίλες τους στο δρόμο. «Οι φασίστες, μας νίκησαν γιατί είχαν μαζί τους, τους μπάτσους» αλλά και να συντηρούν το μύθο του παρακρατικού ακροδεξιού στον κόσμο. Τα ίδια είχαν πει και τον Φλεβάρη του 2008.

Εκτός του ότι είναι της φύσης πάσης γνωστό πως αυτοί που απολαμβάνουν την ασυλία του αστικού καθεστώτος είναι αυτοί, οι πολύ γνωστοί άπλυτοι χιμπατζήδες,παραθέτουμε αποδείξεις από τα σημερινά και μόνο δημοσιεύματα των εφημερίδων, όλων των αποχρώσεων για να δείτε για ποιους δουλεύουν οι δημοσιογράφοι, ή καλύτεροι με ποιους συν-«εργάζονται». Θα ήταν ιδιαίτερα κουραστικό να παραθέσουμε και τα όσα άρθρα τους μας συκοφαντούν, μας λασπολογούν σαν Κίνημα και μας επικηρύττουν ως παράνομους εγκληματίες. Θα εξετάσουμε όμως και το κατά πόσον ισχύει η συνεργασία μας με τους «μπάτσους».

Ορίστε μερικά αποσπάσματα των σημερινών φυλλάδων για τη μάχη που δόθηκε εχθές από τους λιγοστούς Έλληνες που Αντιστάθηκαν στις ορδές των κάφρων που επιχείρησαν να επιβάλλουν τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης: της πολυφυλετικής κοινωνίας και του ελεύθερου εμπορίου που δε γνωρίζει σύνορα και πατρίδες.

Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ

«Eνταση επικράτησε στον Αγιο Παντελεήμονα και στην οδό Πατησίων στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου μετά απο μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου και κατά την αστυνομία κατοίκων της περιοχής.»

Η υπογράμμιση δική μας. Σε παλαιότερο άρθρο της φυλλάδας αυτής, με τίτλο «Πώς ρίζωσε η ξενοφοβία», αναγράφεται: “Κάπως έτσι «έσκασε» και το «αβγό του φιδιού»: η ξενοφοβία και ο ρατσισμός έλαβαν διαστάσεις”.

Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

«Σε πεδίο μάχης από συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών των ΜΑΤ και αντιεξουσιαστών μετατράπηκαν χθες οι δρόμοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και η λεωφόρος Πατησίων, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μετανάστες» και παρακάτω: «Το συλλαλητηριο που οργανωσαν ομάδες αναρχικών και αντιεξουσιαστων, ξεκινησε από…» και «Συμφωνα με καταγγελίες διαδηλωτων, δέχθηκαν προκλησεις απο νεαρούς ακροδεξιους.»

Όπως βλέπει κανείς δημοσιεύεται ΜΟΝΟ η θέση των αναρχικών. Τολμάνε άραγε να δημοσιεύσουνε άρθρα των κατοίκων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που ζητάνε να φύγουν οι ξένοι από τη γειτονιά τους; Τολμάνε να δημοσιεύσουνε τα όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει οι «κακόμοιροι» αυτοί μετανάστες στους Έλληνες; Τολμάνε να πάνε να μείνουν εκεί;

Τέλος το άρθρο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, όπου πραγματικά μπορεί να διακρίνει πραγματικά το πόσο καλή είναι η συνεργασία των «κακών» Χρυσαυγιτών με τους ακριβοπληρωμένους κονδυλοφόρους:

«Η ειρηνική πορεία, που είχε ξεκινήσει από την Ομόνοια, δέχτηκε τα… πυρά των διμοιριών των ΜΑΤ, που μαζί με «αγανακτισμένους πολίτες» από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είχαν κάνει φράγμα με τα σώματά τους, προκειμένου να απαγορεύσουν σε αναρχικούς-αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυους στους μετανάστες να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Στην… «δικιά» τους πλατεία. Η υποδοχή που επεφύλασσαν διμοιρίες και «κάτοικοι» είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους «αγανακτισμένους πολίτες», αφού η μολότοφ έπεσε πάνω του, αλλά και να διαλυθεί η πορεία. Τουλάχιστον 2.000 διαδηλωτές…
Η μολότοφ που άναψε και εκσφενδονίστηκε πίσω και ανάμεσα από τα ΜΑΤ δεν πέτυχε τον επιθυμητό «στόχο». Αποτέλεσε όμως το έναυσμα για να… βρέξει χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.»

Οι υπογραμμίσεις δικές μας. Παρατηρείστε τα εισαγωγικά και πως αναπαράγονται οι θέσεις των αντιεξουσιαστών:
α)για συνεργασία ΜΑΤ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, βάζοντας σε εισαγωγικά τις λέξεις «κατοίκους» ή «αγανακτισμένους πολίτες» για να μην αναφέρουν ούτε καν το όνομα του Κινήματός μας και
β)το ότι η μολότοφ άναψε και εκσφενδονίστηκε «πίσω και ανάμεσα από τα ΜΑΤ». Για όποιον έχει αμφιβολίες και δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν μολότοφ για τις «εξεγέρσεις» και τις παρασκευάζουν στα πανεπιστήμια στα οποία κάνουν κατάληψη, ας δει και το βίντεο που παραθέτουμε πιο κάτω.

Σχετικά με τη συνεργασία μας με τους μπάτσους: Εμείς δε συνεργαζόμαστε με κανέναν που παίρνει εντολές από τον Παυλόπουλο, που ευχαριστεί τους μετανάστες για την «γονιμοποίηση» που μας κάνουν και που αφήνει να καίγεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ εμποδίζει τους Εθνικιστές να απονείμουν τις τιμές που αρμόζει σε ένα τέτοιο Εθνικό Μνημείο. Είχαμε γράψει:

«Αυτοί οι αλήτες, που ζητούσαν από Χρυσαυγίτες να γονατίσουν, εάν ήταν άντρες και τιμούσαν το Εθνόσημο θα προστάτευαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, θα προστάτευαν την Ελληνική Σημαία όταν καιγότανε, αλλά είναι πληρωμένες πουτάνες από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τον οποίο δεν προστατεύουν από τους εγκληματίες. Είναι διεφθαρμένοι, που τα παίρνουν από σουβλατζίδικα μέχρι μπουρδέλα.»

Όταν τα ΜΑΤ στάλθηκαν να συλλάβουν τους Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που η δυναμική τους παρέμβαση ανάγκασε να διακοπεί η παρουσίαση του ελληνο-«μακεδονικού» (πως λέμε για παράδειγμα ελληνο-αγγλικού) λεξικού που γινόταν στο κέντρο της Αθήνας!

Αναφορικά με τα όσα συνέβηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα: τα ΜΑΤ έριξαν χημικά, ΑΦΟΥ οι Έλληνες πήραν στο κυνήγι τους αναρχικούς. Ουσιαστικά, κάλυψαν τη φυγή τους και αργότερα τους επέτρεψαν να κάψουν και να σπάσουν γύρω από την ΑΣΟΕE. Όποιος έχει αμφιβολίες για το πότε επενέβησαν ας δει το βίντεο. Μέχρι, τότε, οι διμοιρίες ήταν διακριτικά στην άκρη, υπακούοντας άνωθεν εντολές, επιτρέποντας στους «αντιεξουσιαστές» να εκσφενδονίζουν από ασφαλή απόσταση πέτρες και μολότοφ· τις οποίες φαίνεται πάνω στον πανικό τους τις έριχναν χωρίς να ανάψουν τα στουπιά τους, έχουν περάσει βέβαια και τόσοι μήνες από το Δεκέμβρη οπότε μπορεί να έχουν ξεμάθει.

Ας το νιώσουν καλά οι φορείς της «Νέας Εποχής», οι σιωνιστές και τα τσιράκια που λατρεύουν τον μαμωνά(χρήμα) και το χάος. Εμείς, Πιστοί στα Φωτεινά Αρχέτυπα της Φυλής μας, της Τιμής και του Αίματος, Αντιστεκόμαστε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ξεπουλιέται. Δεν υποστέλλει τα Λάβαρά της! Βροντοφωνάζοντας το σύνθημα «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», θα αντισταθούμε σε όσους προσπαθούν να μετατρέψουν τις γειτονιές μας σε γύφτικους μαχαλάδες. Οι γειτονιές μας θα γίνουν οι σύγχρονες Θερμοπύλες! Όμως, αυτή τη φορά δε θα τις «διαβούν οι Πέρσες». Το προχθεσινό ας είναι ένα καλό μάθημα στους σύγχρονους Εφιάλτες της Ελλάδας, τους σημερινούς προσκυνημένους. Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των αντιστεκόμενων Ελλήνων!

ΥΓ: Συντάκτες των εφημερίδων, γράφετε που γράφετε ένα σωρό ψέματα, τουλάχιστον να τα γράφετε σε σωστά ελληνικά βάζοντας τόνους. Δε θα καταργήσετε και το μονοτονικό.

Μέτωπο Νεολαίας

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s