Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στην κατεχόμενη Ήπειρο

Στο κάστρο του Αργυροκάστρου, χαιρετώντας τα σκλαβωμένα εδάφη

Στις 31 Μαΐου, ομάδα Eθνικιστών, η οποία είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, ακολούθησε ένα μάλλον «ανορθόδοξο», αλλά πολύ συμβολικό, δρόμο επιστροφής προς τα νότια.

Επισκεφτήκαμε τα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου, τα τόσο προδομένα από το νεοελλαδικό κράτος και ταλαιπωρημένα από το Αλβανικό κράτος και παρακράτος.
Μιλώντας με κατοίκους, συνειδητοποιήσαμε το μεγάλο πρόβλημα που έχουν και το πόσο πολλοί εξ αυτών έχουν απαξιώσει την πολιτική ζωή της χώρας μας, από την οποία δε βλέπουν ελπίδα. Παρατηρήσαμε επίσης το ότι σιγά σιγά οι νέοι εγκαταλείπουν τα χωριά τους, με αποτέλεσμα σταδιακά να γεμίζουν με Αλβανούς, όπως έχει γίνει για παράδειγμα στο Αργυρόκαστρο.

Επίσης ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε κάτι το ενδεικτικό της όλης κατάστασης. Οι πινακίδες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι ΚΑΙ στα Ελληνικά, έχουν υποστεί βανδαλισμούς από Αλβανούς παρακρατικούς. Φανταστείτε τι τρομοκρατία αναγκάζονται να βιώνουν οι συγκεκριμένοι μας συμπατριώτες και το μόνο κατ’ όνομα «Ελληνικό» κράτος, δεν κάνει απολύτως τίποτα!


Η ανάγκη για άμεση απελευθέρωση – αυτονομία της (Βορείου) Ηπείρου είναι επιτακτική, εάν δε θέλουμε να χάσουμε οριστικά, ακόμα ένα κομμάτι της πατρίδος μας.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Π.Ο. Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s