Την Κυριακή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις Ευρωεκλογές της Κυριακής 7/6/2009, μπορούν να ψηφίσουν και όσοι έχουν γεννηθεί καθ’ όλη την διάρκεια του 1991. Σύμφωνα και με την εκλογική νομοθεσία, για τον υπολογισμό της ηλικίας, η 1η Ιανουαρίου θεωρείται ως η ημερομηνία γέννησης όλων όσων γεννήθηκαν μέσα στο συγκεκριμένο έτος (δηλ. το 1991).

Κλικάρετε, συμπληρώστε και
βρείτε αμέσως πού ακριβώς ψηφίζετε:
www.ypes.gr

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ!

Το μέλλον θα διαβεί τους δρόμους που εμείς χαράζουμε. Αν σου μοιάζουν αισιόδοξο μήνυμα για τις μελλούμενες γενιές τα σύννεφα που πυκνώνουν πάνω από τις ζωές και τις ελπίδες μας, μπορείς να αποκοιμηθείς ήσυχος και χωρίς τύψεις παρακολουθώντας άλλη μία από τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές και… παίρνοντας το μέλλον στα χέρια σου την ώρα που ψηφίζεις αμέριμνος ή ενθουσιώδης.

Αν πάλι σου μοιάζουν όλα αυτά ως ένα προμήνυμα του επερχόμενου ζόφου και της ολικής καταστροφής που επικρεμάται πάνω από τα κεφάλια μας, έχεις χρέος να σκάψεις μαζί μας τον δρόμο για το μέλλον όπως εσύ και εμείς το οραματιζόμαστε – να σκάψεις τον δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα, της αντίστασης με αυτοθυσία και πίστη στο καθήκον προς τους προγόνους σου, την οικογένειά σου, τους απογόνους σου. Μόνο αυτόν τον δρόμο ξέρουμε εμείς να χαράζουμε και να ακολουθούμε – και είναι ο σωστός.

Αύριο, δεν επιζητάμε να «μετρήσουμε κουκιά» αδιαφορίας ή απερισκεψίας – ζητάμε να Σε κερδίσουμε σύντροφο στον τίμιο Αγώνα που δίνουμε για όλα όσα θεωρούμε ιερά και σπουδαία. Είναι δύσκολος ο δρόμος μας, μα ξέρουμε πως αν έχεις χαλύβδινη θέληση και ευγενή ψυχή, είναι αυτός ο δρόμος που θα διαλέξεις να πορεύεσαι και εσύ στην ζωή σου.

Δώσε μαζί μας την μάχη, όχι μόνο την μάχη των εκλογών, μα την μάχη για τον Λαό, την Πατρίδα, την Φυλή, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας, την μεγάλη μάχη για το Μέλλον – όχι για να μεμψιμοιρείς μεθαύριο για τα αποτελέσματα και τις κοκορομαχίες των «μεγάλων», μα για να μπορείς κι εσύ να κοιμάσαι χωρίς τύψεις – επειδή θα ξέρεις πως έχεις κάνει το καθήκον σου, επειδή θα μετουσιώνεις την οργή, μα και την πίστη σου, σε συνείδηση και δράση…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s