Κανένας Συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας

Αυτό ήταν το κεντρικό και διαχρονικό μήνυμα της δυναμικής προεκλογικής συγκεντρώσεως στο κέντρο της Θες/νίκης που διεξήχθη κάτω από το μνημείο του κορυφαίου Έλληνα στρατηλάτη, του Μ. Αλεξάνδρου.

Από νωρίς μέλη του Μετώπου Νεολαίας κατέλαβαν την πλατεία και ξεκίνησαν μια πολύωρη δραστηριότητα στους γύρω δρόμους με διανομή φυλλαδίων ανάρτηση πανό και αφισοκόλληση με την οποία δραστηριότητα γνωστοποιήθηκε σε χιλιάδες κόσμου η κάθοδός μας στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη.

Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η εκδήλωση και μετά από τις ομιλίες του εκπροσώπου του ΕΝ.ΕΡΓΑ, του υπεύθυνου Β. Ελλάδος και του εκπροσώπου του Μετώπου Νεολαίας, στο βήμα ανέβηκε ο Γ.Γ Γραμματέας της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ Μιχαλολιάκος, ο οποίος με έναν πύρινο λόγο «άδειασε» με πολιτικά επιχειρήματα τόσο τους ψευτοπατριώτες όσο και τις λοιπές σημερινές «δημοκρατικές» δυνάμεις οι οποίες εξυπηρετούν στο έπακρο την Νέα Τάξη πραγμάτων λειτουργώντας αντεθνικά. Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του Μακεδονικού, όπου τόσο η κυβέρνηση όσο και οι λοιπές δυνάμεις σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στη θέληση του Ελληνικού Λαού.

Έπειτα ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θες/νίκης η οποία κράτησε πάνω από 1 ώρα. Πλήθος από τους συγκεντρωμένους και τους περαστικούς ενώθηκε στις γραμμές μας και γεμάτο ζωντάνια φώναζε τα Εθνικιστικά συνθήματα που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης. Η πορεία μας τερμάτισε κάτω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και έκλεισε με τον ύμνο του Kινήματός μας.

H Ομάδα Περιφρούρησης του Μετώπου Νεολαίας
κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις
με την αποτελεσματική και πειθαρχημένη παρουσία της
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s