Προς τις Ευρωεκλογές

…δεν σας ζητάμε να μας «αναθέσετε» τη διαχείριση των αιτημάτων σας. Αντιθέτως σας καλούμε να ασκήσουμε ΜΑΖΙ μια διαφορετική πολιτική, μια πολιτική Αξιοπρεπή, Αποτελεσματική, Αληθινή ακριβώς γιατί είναι ΑΠΟ τον Λαό ΜΕ τον Λαό ΓΙΑ τον Λαό. Μια πολιτική που δεν θα έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση φτηνών μικροπολιτικών συμφερόντων, βρώμικων συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, συμμετοχή στη διαχείριση της αστικής εξουσίας, αλλά μια Πολιτική πραγματικά Επαναστατική που θα βρίσκεται σε αδιάκοπη και ασυμβίβαστη μάχη με την εξουσία και τους ποικιλώνυμους υπηρέτες της. Δεν συμμετέχουμε στις εκλογές τάζοντας σας τη Νίκη. Γιατί οι εκλογές δεν μπορούν να φέρουν καμιά ουσιαστική αλλαγή, πολύ περισσότερο δε τη Νίκη. Συμμετέχουμε πιστεύοντας στις δυνάμεις μας και τις ικανότητές μας, στον ΟΡΚΟ πως δεν θα προδώσουμε την Λαϊκή Θέληση που θα συνταχθεί στο πλευρό μας. Συμμετέχουμε θέλοντας να δυναμώσουμε το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα, δεν τρέφουμε όμως αυταπάτες ότι από τη μια μέρα στην άλλη θα αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση. Δεν βολευόμαστε με τις «χαραμάδες» αναπνοής και επιβίωσης που μας αφήνουν οι δυνάστες μας, ούτε με τους ψευδεπίγραφους «εθνοσωτήρες» που έχει ορθώσει το σύστημα και στην ουσία δρουν σαν ανάχωμα στην ανάδειξη της πραγματικής Εθνικής Αντίστασης. Δεν είμαστε υπέρ των ανώδυνων μεταρρυθμίσεων, αλλά υπέρ της πραγματικής Επανάστασης σε όλους τους τομείς.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε «εκτός έδρας» και με «στημένο διαιτητή». Εν τούτοις δίνουμε την πολιτική-εκλογική μας μάχη, με την ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, γνωρίζοντας πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Γι αυτό κάθε Ελεύθερος, Ανήσυχος και Τίμιος Έλληνας πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας αρχικά σαν ψηφοφόρος μας και μετέπειτα σαν Σύντροφος στο Πεδίο της Μάχης. Εκεί όπου η Τάξη της Τιμής καλείται να σταθεί εκεί που οι άλλοι πέφτουν.

Γιώργος Μάστορας

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s