Το σιωνιστικό κυνήγι κεφαλών συνεχίζεται

Ο διεθνής Σιωνισμός σε μια επίδειξη ισχύος και αναίσχυντου μισανθρωπισμού, απαίτησε την απέλαση ενός 89χρονου ανθρώπου, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και νεφρική ανεπάρκεια, από τις ΗΠΑ στη Γερμανία έτσι ώστε να «δικαστεί» για το φόνο 29,000 (!) εβραίων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Τζον – Ιβάν – Ντέμιανιουκ, Ουκρανός αιχμάλωτος του Γερμανικού στρατού, φέρεται να εκτελούσε χρέη φρουρού στο στρατόπεδο εργασίας «Σόμπιμπορ» στη σημερινή Πολωνία. Μετά από δίμηνη διαμάχη με την Αμερικανική «δικαιοσύνη» δεν κατάφερε να βρει το δίκιο του και, παρόλη την αντισυνταγματικότητα της απόφασης, λόγω τις ηλικίας του και της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε με ειδικό αεροπλάνο στο Μόναχο.

Ο δικηγόρος του Ντέμιανιουκ υποστηρίζει πως, ως αιχμάλωτος πολέμου, ο 89χρονος αναγκάστηκε να υπηρετεί ως φρουρός στο στρατόπεδο, συνεπώς δε φέρει ευθύνη για τα όσα εγκλήματα τυχόν έλαβαν χώρα, κάτι το αυτονόητο για τον καθένα με στοιχειώδη λογική. Αξίζει μάλιστα να παρατηρηθεί πως ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί σε θάνατο από το δικαστήριο του Ισραήλ, διότι θεωρήθηκε από διάφορους «επιζώντες» πως ήταν ο περιβόητος «Ιβάν ο Τρομερός». Λογικά οι όσοι των «αναγνώρισαν» θα ήταν από εκείνους που έβλεπαν τους «κακούς Ναζί» να παράγουν σαπούνι (!) από «καημένους Εβραίους», οπότε και ευτυχώς αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό. Βέβαια ο Ουκρανός στέκεται άτυχος, διότι η λογική παύει, όταν έρχεται κανείς αντιμέτωπος με τους παραστρατιωτικούς Σιωνιστές εγκληματίες του κέντρου «Σιμόν Βίσενταλ», το οποίο πριν μερικά χρόνια τον είχε πρώτο στη λίστα των «καταζητούμενων» για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Έτσι ο 89χρονος, αυτή τη φορά, αναγκάζεται να υποστεί νέες διώξεις από το Σιωνιστικό κατεστημένο της Γερμανίας.

Καθώς αναμενόταν, οι διάφορες «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ, όπως η Διεθνής Αμνηστία, μας καθιστούν ξεκάθαρο το ρόλο τους μετά της ηχηρής απουσίας τους. Μαζί τους οι επιλεκτικά απαθείς διεθνείς οργανισμοί, οι οποίοι προφανέστατα θεωρούν ως «ευεργετήματα», τις πραγματικές γενοκτονίες τις οποίες διαπράττουν οι Αμερικανοσιωνιστές και οι σύμμαχοί τους, εδώ και πολλές δεκαετίες ανά τον κόσμο. Εκτός αυτού, δεν παραλείπουν εντείνουν το λυσσαλέο πόλεμο, εναντίον των ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να λάμψει η αλήθεια, εναντίον των όσων αγωνίζονται για να πέσει φως πάνω στο μύθο του Εβραϊκού «Ολοκαυτώματος».

Για να δείτε μάλιστα το μέγεθος της παράνοιας που παρατηρείται σε αυτή καθώς και σε παρόμοιες υποθέσεις, οι Σιωνιστές θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος όντας χαμηλόβαθμός φρουρός–αιχμάλωτος, ευθύνεται για 29 χιλιάδες θανάτους σε… ανύπαρκτους (!) θαλάμους αερίων. Δίχως ούτε μια έγγραφη διαταγή ή έγγραφη μαρτυρία! Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο στρατόπεδο εργασίας, το «Σόμπιμπορ», φέρονται να εκτελέσθηκαν – κρατηθείτε – 260 χιλιάδες Εβραίοι στους 21 μήνες λειτουργίας του. Με απλούς λογαριασμούς, βγαίνει 412 «εκτελεσθέντες» την ημέρα χρησιμοποιώντας θαλάμους αερίων, τους οποίους ακόμα δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν και να καταλάβουν πως λειτουργούσαν…

B.Δ.

Φωτογραφίες: Η μεταφορά του 89χρονου για την έκδοσή του στην Γερμανία και η εικόνα του την περίοδο των “εγκλημάτων” του.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s