13 Μαΐου 2009: Φοιτητικές εκλογές

Κάποιοι αναρωτιούνται ποιά είναι η στάση των Εθνικιστών φοιτητών απέναντι στο καθιερωμένο πανηγυράκι των φοιτητικών εκλογών που λαμβάνει χώρα τέτοια εποχή κάθε χρόνο. Πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν συμμετέχουμε και ούτε πρόκειται ποτέ να συμμετάσχουμε στο εκλογικό κουκλοθέατρο που στήνουν με τόση φούρια τα διάφορα κομματόσκυλα και οι επαγγελματίες φοιτητοπατέρες. Πρόκεται για ένα σύστημα που πολεμά με λύσσα κάθε υγειώς σκεπτόμενο νέο, καταβροχθίζει κάθε εθνική πρωτοβουλία, τρώει τις σάρκες της ίδιας μας της Παιδείας και φυσικά εκτρέφει πεθαμένες συνειδήσεις χωρίς καμία διάθεση προσφοράς και δημιουργίας.

Κοινή συνισταμένη των ποικιλόχρωμων κομματικών παρατάξεων και των “οργισμένων” νέων του μπάφου και του καψίματος της ελληνικής σημαίας είναι το μπάχαλο. Μπάχαλο στη γνώση, μπάχαλο εντός και εκτός Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ξερίζωμα Αρχών και Αξιών, όπως η πίστη στην Πατρίδα και ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον, που ανέκαθεν είχαν μέσα τους οι νέοι. Από τα πάρτυ μέχρι την αναρχοαριστερή τρομοκρατία, από τα υπόγεια πάρε-δώσε με καθηγητές μέχρι την κατασκευή μολότωφ στα στέκια, από τα απαξιωμένα πτυχία που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία μέχρι τους περίφημους αιώνιους φοιτητές, όλα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Να συντηρείται το ίδιο άρρωστο σύστημα που κρατά δέσμια την ελληνική νεολαία, και την κοινωνία ευρύτερα, σε επίπεδα υπό το μηδέν.

Γι’ αυτό και οι Εθνικιστές φοιτητές, όλοι εμείς οι Χρυσαυγίτες, δεν τρέφουμε αυταπάτες. Δεν υπάρχουν ασπιρίνες να γιατρέψουν ένα τέτοιο σύστημα, ούτε και αρκούμαστε στα χαζά ημίμετρα που μας σερβίρουν. Γνωρίζουμε και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν είχαμε τα μέσα και τη δύναμη θα γκρεμίζαμε από τα θεμέλια ολόκληρο το σάπιο σύστημά τους. Η προσπάθεια για μία εθνική και ηθική επανάσταση είναι ευρύτερη και τα Πανεπιστήμια αποτελούν απλώς μία σταγόνα στον ωκεανό. Γι’ αυτό μαχόμαστε σε κάθε επίπεδο και σε μιά τέτοια μάχη κανένας δεν πρέπει να περισσέψει. Γιατί, πάνω απ’ όλα, είναι το πείσμα που θα μας οδηγήσει στη Νίκη. Μέχρι τότε, και φυσικά και στις φετινές φοιτητικές εκλογές της 13ης Μαΐου, ρίχνουμε με όλη μας τη ψυχή ΑΚΥΡΟ στο σύστημά τους…

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s