Ο πόλεμος των φυλών στην αγορά της Αθήνας

Απανωτά, άγρια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών το τελευταίο διάστημα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τόσο στην ελληνική Αστυνομία όσο και στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής (και όχι μόνο) που βλέπουν τους εαυτούς τους απροστάτευτους να μην μπορούν να κάνουν ούτε τα ψώνια τους στη λαϊκή αγορά.

Ακόμη μια σύρραξη οικονομικών μεταναστών σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το πρωί, σε λαϊκή αγορά στην Πλατεία Αττικής και ενώ το σημείο έσφυζε από κόσμο που ψώνιζε. Πρόκειται για το δεύτερο «πολεμικό» επεισόδιο στην ίδια λαϊκή μέσα σε δύο μήνες, μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων αλλοδαπών που αποτελούνται από Σύρους, Κούρδους και Ιρακινούς…

Ανυποψίαστοι πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους στην καρδιά της λαϊκής αγοράς της Πλατείας Αττικής, παράτησαν σακούλες και καρότσια κι έτρεχαν πανικόβλητοι να καλυφθούν από τις χατζάρες, τους σιδηρολοστούς, τις αλυσίδες, τα καφάσια και τις ξύλινες τάβλες που περνούσαν ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους…

Οι κάτοικοι στη γύρω περιοχή μιλούν για ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση μεταξύ των αλλοδαπών, αλλά και για συχνούς σοβαρούς καβγάδες μεταξύ τους. Η κυρία Βάσω μένει ακριβώς πάνω από το σημείο που έγινε η συμπλοκή. «Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνονται εδώ πέρα. Αστυνομία δεν υπάρχει πουθενά. Πουθενά! Πρέπει να πεθάνει κανένας μέσα στη λαϊκή, για να πάρουν μέτρα; Εγώ φοβάμαι πια να κατεβαίνω για ψώνια.»

Αν παλαιότερα ακούγαμε για χατζάρες και στιλέτα στο κέντρο της Αθήνας, μάλλον με αστείο θα έμοιαζε. Οι οικονομικοί μετανάστες όμως έχουν πλέον διαμορφώσει και αυτοί τις δικές τους ομάδες «κρούσης» και υπερασπίζονται τα «διάφορα» συμφέροντά τους. Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που δρουν στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο:

Oι Αλβανοί τσακώνονται μεταξύ τους αλλά και με τους Ρώσους για τη διακίνηση όπλων, ναρκωτικών (κυρίως χασίς), για τη διασφάλιση εργασίας σε ομάδες μπράβων, για συμβόλαια θανάτου και για τη μεταφορά λαθρομεταναστών.

Οι Τούρκοι «ειδικεύονται» στη μεταφορά λαθρομεταναστών και στην εισαγωγή ναρκωτικών, ενώ η κόντρα τους με τους Αλβανούς στα σύνορα καλά κρατεί.

Οι Βούλγαροι «σμίγουν» με τους Ρουμάνους σε κλοπές, ηλεκτρονικές απάτες, παραχάραξη νομισμάτων και απάτες με κάρτες στα ΑΤΜ τραπεζών και δεν έχουν μεταξύ τους κόντρα. Αντίθετα, σε πολλές περιπτώσεις συνεργάζονται.

Οι Σομαλοί και οι Ιρακινοί είναι πλέον σε άγρια κόντρα με τους Αιθίοπες, τους Σύρους και τους Αφγανούς, για την κυριαρχία στο κέντρο της Αθήνας σχετικά με διακίνηση σκληρών ναρκωτικών αλλά και τον έλεγχο της πιάτσας με τις εκδιδόμενες αλλοδαπές γυναίκες.

Οι Πακιστανοί το τελευταίο κυρίως διάστημα ειδικεύονται σε απαγωγές ομοεθνών τους απαιτώντας λύτρα από συγγενικά τους πρόσωπα που βρίσκονται στην πατρίδα τους. Η κόντρα μεταξύ τους αφορά σε ανταλλαγές οικονομικών ποσών, εκβιασμούς και κυκλώματα λαθρεμπορίας.

Σε μια χώρα που δε διαθέτει τις υποδομές για να στηρίξει την ανεξέλεγκτη πλέον εισροή λαθρομεταναστών, η κατάσταση είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστη…

Από το zougla.gr

***
Όταν η κατάσταση γίνεται τόσο ανυπόφορη που δεν μπορούν πια ούτε να την κρύψουν ούτε να την ωραιοποιήσουν… προσπαθούν να την δικαιολογήσουν ηλιθιωδώς. Ιδού το κλείσιμο του ανωτέρω άρθρου της Γεωργίας Ευσταθίου:

“Η ανεργία, η φτώχια, η ρατσιστική συμπεριφορά των Αρχών αλλά και των πολιτών, η οικονομική και προσωπική εξαθλίωση και εκμετάλλευση, είναι ορισμένοι μόνο από τους παράγοντες που ωθούν τους οικονομικούς μετανάστες στην παρανομία και την εγκληματικότητα, όπως ωθούν άλλωστε και αρκετούς Έλληνες πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες μετανάστες της δεκαετίας του ‘30 τόσο στην Αμερική όσο και σε άλλες χώρες κατείχαν τα πρωτεία στην εγκληματικότητα και την παραβατική συμπεριφορά”.

Κατά την αρθρογράφο (αν και δεν προκύπτει από πουθενά), για την εγκληματικότητα και τις συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών φταίνε οι “ρατσιστές Έλληνες, που ξεχνάνε τα δικά τους”!!! Βέβαια, ποτέ οι Έλληνες μετανάστες δεν κατείχαν τα πρωτεία στην εγκληματικότητα, αλλά το κοινό δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις ερευνώντας, ενώ οι εντυπώσεις μένουν…

Αρκετά επιτέλους με την εισβολή των λαθρομεταναστών και την πλύση εγκεφάλου του λαού μας για τα …”θετικά” της “πολυπολιτισμικότητας”! Ο μόνος κερδισμένος απ’ την μαζική μετανάστευση είναι το κεφάλαιο! Οι άνθρωποι υποφέρουν, οι κοινωνίες δυστυχούν και τα έθνη αλλιώνονται…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s