Εθνικιστική Εργατική Πρωτομαγιά

H Τοπική Οργάνωση Λαμίας θα πραγματοποιήσει
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Ελευθερίας
την Παρασκευή 1η Μαΐου και ώρα 10:00 πμ.
στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ανά τη χώρα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

***

Η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
Η Εργατική Πρωτομαγιά και το Εθνικιστικό Εργατικό Κίνημα
την Παρασκευή 1η Μαϊου και ώρα 7:30 μμ
στα Γραφεία μας, στην οδό Καζατζάκη 4, στον 5ο όροφο.

Το φετινό αγωνιστικό κάλεσμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, είναι πραγματικά το κρισιμότερο των τελευταίων χρόνων. Έρχεται μέσα στη σκιά της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του κεφαλαίου, η οποία φανέρωσε το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού, δίνοντας τη χαριστική βολή στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Βασιλιάς της χρηματικής πίστεως είναι ολόγυμνος και η γύμνια του φαίνεται ολόκάθαρα ακόμα και στον πιο απαθή.

Την κρίση που δημιούργησαν η κερδοσκοπία και η τοκογλυφία του διεθνούς κεφαλαίου, σε συνεργασία με τις νεοφιλελεύθερες κυβερνητικές επιλογές και με την συνενοχή των εργατοπατέρων και του αδιέξοδου διεθνιστικού συρφετού, καλείται να πληρώσει για ακόμα μία φορά ο Έλληνας εργαζόμενος.

Ο Έλληνας εργαζόμενος που αντιμετωπίζει ξεκάθαρα πρόβλημα επιβίωσης και καλείται να ξαναβρεί την ταυτότητά του, σε μία πατρίδα που χάνεται καθημερινά και την ξεπουλάνε οι κοινοβουλευτικοί διαχειριστές, όλων των αποχρώσεων.

Η ελληνική κοινωνία, που μαστίζεται από σκάνδαλα, ανεργία, ακρίβεια, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, βρίσκεται πλέον σε ένα κομβικό σημείο όπου οφείλει να αποκτήσει Εθνικό όραμα και προοπτική ή να σταματήσει να υφίσταται, δίνοντας τη θέση της σε ένα παγκοσμιοποιημένο νεκροταφείο άβουλων υποαπασχολούμενων καταναλωτών.

Μπροστά στο φάσμα της πλήρους υποταγής στο διεθνές κεφάλαιο, της εξαθλίωσης, της απόγνωσης και της δυστυχίας του καπιταλισμού, υπάρχει μία σαφής, συνειδητοποιημένη, αγωνιστική προοπτική. Υπάρχει η επιλογή της Εθνικής Αντίστασης για την Αξιοπρέπεια του Έλληνα εργαζόμενου!
Στο δίλλημα που έχει γίνει πια ξεκάθαρο, ο καθένας μας πρέπει να διαλέξει μεριά: Ή με την Παγκοσμιοποίηση, ή με την Πατρίδα!

Οι Εργαζόμενοι στηρίζουν την Πατρίδα!

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά είναι το κάλεσμα για γενικευμένη Εθνική Αντίσταση για την Ευρώπη των Εθνών, ενάντια στην Ευρώπη των Εμπόρων και του Κεφαλαίου!

Δώσε τη μάχη με τους Εθνικιστές!

Ε.Ν.ΕΡΓΑ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s