Ανθελληνική προπαγάνδα σκοπιανών και τούρκων

«Ακόμα και η ίδια η Ακρόπολη έχει μηδαμινή αξία έχοντας υπερεκτιμηθεί από την εντατική διαφήμιση των Γρεκών εθνικιστών που πήρε διαστάσεις πλύσης εγκεφάλου. Όσον αφορά τον Παρθενώνα, αυτό το σύμβολο του αρχαίου Αθηναϊκού πνεύματος, είναι απλό αντίγραφο των υπέρλαμπρων Αιγυπτιακών ναών στην κοιλάδα του Νείλου.»
ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Η αμφισβήτηση της συνέχειας του Ελληνισμού αποτελεί κύριο έργο τόσο της τουρκικής, όσο και της σκοπιανής προπαγάνδας, αλλά και πολλών πανεπιστημίων των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Μάλιστα, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η σκοπιανή United Macedonian Diaspora (UMD), η τουρκική Turkish Coalition of America (TCA) χρηματοδοτεί με $150.000 πρόγραμμα ιστορικού αναθεωρητισμού της σκοπιανής ομογενειακής οργάνωσης, αποκαλύπτοντας παράλληλα τη χορήγηση υποτροφιών σε Σκοπιανούς φοιτητές που ζουν στις ΗΠΑ για να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Τουρκίας. Η επιμορφωτική, όπως εμφανίζεται, οργάνωση Turkish Coalition of America και το γνωστό American-Turkish Council (ATC) αποτελούν στην ουσία συγκοινωνούντα δοχεία του τουρκικού λόμπυ της Ουάσινγκτον.

Για να αντιληφθείτε πόσο σφοδρή είναι η επίθεση κατά του Ελληνισμού, σε κείμενα ανθελληνικής προπαγάνδας μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι Έλληνες (τόσο οι Αρχαίοι όσο και οι σημερινοί) είναι απόγονοι… κάφρων της Αφρικής! Δεν λείπουν βεβαίως ύμνοι στον εβραίο «ιστορικό» Μωρίς Μπερνάλ και οι ύμνοι αυτοί προέρχονται τόσο από σκοπιανές, όσο και από αμερικάνικες και τουρκικές πηγές…. Ακόμη, φτάνουν στο σημείο να γράφουν ότι ο Παρθενώνας είναι ένα φτηνό αντίγραφο αιγυπτιακού ναού και τίποτε άλλο!

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

«ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΦΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Οι Μακεδόνες και οι Τούρκοι της Ανατολίας είναι αρχαίοι Ευρωπαϊκοί λαοί, ενώ οι Έλληνες είναι απόγονοι Αφρικανών εποίκων από την Αιθιοπία που έφτασαν στην Ελλάδα μετά τον διωγμό τους από τους Φαραώ της Αιγύπτου. Επιστημονικό δημοσίευμα στο διαδίκτυο για την γενετική καταγωγή των Ελλήνων συσχετίζεται με την γνωστή θεωρία της Μαύρης Αθηνάς του Αμερικανού Martin Bernal για την Αφρο-ασιατική προέλευση του Ελληνικού πολιτισμού. Σκόπια: Ένα εκπληκτικό συμπέρασμα επιστημονικής μελέτης προβάλλεται στο διαδίκτυο από την ηλεκτρονική εφημερίδα ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΚΑ (MAKEDONIKA) στην διεύθυνση http://www.makedonika.org . Σύμφωνα με την μελέτη που βασίζεται σε γονιδιακές αναλύσεις DNA, οι Έλληνες σχετίζονται γενετικά με Αφρικανικές υποσαχάριες φυλές της Αιθιοπίας σε αντίθεση με τους Μακεδόνες που είναι γηγενείς κάτοικοι της Βαλκανικής… Οι Γκρέκοι (Έλληνες) της Αττικής, του Αιγαίου και της Κύπρου, μετανάστευσαν από την Αφρική στην Νεολιθική εποχή, γεγονός που συμπίπτει με το διεθνώς παραδεκτό συμπέρασμα πως κοιτίδα του πολιτισμένου ανθρώπου είναι περιοχές της Κένυας και της ευρύτερης Αιθιοπικής ενδοχώρας».

Δυστυχώς αυτές δεν είναι οι μοναδικές, γελοίες και ανιστόρητες και γεμάτες μίσος και χολή, κραυγές που ακούγονται κατά του Ελληνισμού στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s