Πλιατσικολόγοι εξουσιαστές και "αντιεξουσιαστές"

Παρόλο που έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τα «Δεκεμβριανά» του 2008, σίγουρα κανένας αγνός Έλληνας δεν ξέχασε πως η Πατρίδα ήταν παραδομένη στους πλιατσικολόγους αναρχικούς με τους αλλοδαπούς συνεργάτες τους. Κανένας από τους «επαναστάτες» δε φαίνεται να θυμάται ειλικρινά το γιατί…

Σπασμένες βιτρίνες και «απαλλοτριώσεις» ήταν καθημερινό φαινόμενο. Και ενώ, τότε, με ένα πονηρό χαμόγελο οι εκπρόσωποι της αριστεράς, από τους δημοσιογραφικούς αλλά και πολιτικούς κύκλους της, δήλωναν, πως αυτές τις πράξεις βίας τις έκαναν “ασφαλίτες με συνεργούς ακροδεξιά στοιχεία”, μόλις λίγες μέρες πριν, μάς είπαν πως ο Εθνικός (ο ποιος, κύριε Αλαβάνε;;;) Ύμνος ήταν που τους ενέπνευσε…Πραγματικά, είναι για λύπηση οι αρνητές του Αίματος, της Φυλής και του Έθνους που κρύβονται πίσω από τον Ποιητή του Εθνικού Ύμνου για να φανούν στον λαό που πριν τον έκαιγαν (ή υποστήριζαν αυτούς που τον λήστευαν και τον έκαιγαν) και να κερδίσουν πάλι τα εκλογικά ποσοστά τους.

Εγκληματικοί οι χειρισμοί της κυβέρνησης και της, υπό τις διαταγές της, αστυνομίας. Τί όμως θα μπορούσε να κάνει έναντι του «κινήματος» που η ίδια γέννησε μες στα Πανεπιστήμιά της; Μες στα στέκια-κέντρα υποδοχής μεταναστών και τις αντιρατσιστικές καμπάνιες των εκατομμυρίων ευρώ; Με τους τεχνοκράτες και τους υλιστές μαρξιστές να θεωρούνται η πνευματική ελίτ αυτού του τόπου και ως τέτοιοι να προβάλλονται στη νέα γενιά.

Την καταστροφή και την κλεψιά του “αντιεξουσιαστή” με τις μολότοφ, ήρθε φυσικά να συνεχίσει ο εξουσιαστής με τα επι-δέξια χέρια. Εκτός από την «επανάσταση» των «παιδιών» ο ελληνικός λαός, πληρώνει και τους κομματικοδίαιτους συνδικαλιστές των εμπορικών συλλόγων. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν καταγγελίες για καταβολή αποζημιώσεων σε επιχειρηματίες που ανήκουν στον κύκλο του εκεί προεδρείου επαγγελματιών, παρόλο βέβαια που τα καταστήματά τους δεν έχουν υποστεί καμία ζημιά. Αντίθετα, καταστηματάρχες με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ακόμα περιμένουν. Στην Αθήνα, η λεπτομερής καταγραφή του ΕΒΕΑ ανέφερε ζημιές σε 435 επιχειρήσεις, τελικά, αποζημίωση καταβλήθηκε σε 756 επιχειρήσεις.

Η αποζημίωση που δίνεται είναι 10.000 ευρώ. Έτσι, κάνοντας κανείς έναν απλό πολλαπλασιασμό, βλέπει πως η «εξέγερση» των νεαρών των Εξαρχείων κόστισε στον Ελληνικό Λαό παραπάνω από 7,5 εκατομμύρια ευρώ! Κι αυτά μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν καμία άλλη παράμετρο (πχ απολύσεις υπαλλήλων) ή το δεύτερο γύρο αποζημιώσεων που θα αποδοθεί στις επιχειρήσεις που είχαν υποστεί σοβαρότερες ζημιές. Ας σκεφτεί κανείς και να προσθέσει σ’ αυτά και τα χρήματα που πληρώνει για τις φθορές που προκαλούν κάθε τόσο στα Πανεπιστήμια με τις καταλήψεις, με τις αρπαγές ηλεκτρονικών υπολογιστών από εργαστήρια σχολών και την καταστροφή λογισμικών και ερευνών, και μπορεί να διαπιστώσει πόσο φτηνά μας κοστίζουν οι «καλοί» αναρχικοί.

Αυτοί είναι κοινωνικοί αγωνιστές! Αυτή είναι Κοινωνική Επανάσταση! Αλήτες με ή χωρίς γραβάτα! Δεξιά, αριστερά και αναρχικά παράσιτα.

Μπουρλοτιέρης

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s