Υπόθεση Henrik Holappa

Ο Henrik Holappa είναι ένας νεαρός Φινλανδός συναγωνιστής ο οποίος αντιμετωπίζει διώξεις από το παράλογο “πολιτικά ορθό” παγκόσμιο σύστημα.

Αρχές του 2007, η Φινλανδική αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβε, με την κατηγορία ότι έστειλε προς δημοσίευση ένα άρθρο σε μία μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, το οποίο προκαλούσε “φυλετικές διαμάχες”. Το άρθρο αφορούσε την υπόθεση ομαδικού βιασμού μίας νεαρής Φινλανδής από Σουδανούς λαθρομετανάστες. Οι Αφρικανοί, μετά το βιασμό, υποχρέωσαν την Φινλανδή σε κλειτοριδεκτομή με ένα οικιακό ψαλίδι, σύμφωνα με τα “ευγενή” έθιμα της φυλής τους. Με τη δίκη που ακολούθησε τη σύλληψή τους, καταδικάστηκαν σε 3ετη φυλάκιση και απελευθερώθηκαν μέσα στο 2009!

Η εφημερίδα, παρά τη σχετική νομοθεσία για ελευθερία του λόγου, αποκάλυψε στην αστυνομία την ταυτότητα του Henrik, ο οποίος πέρασε τρεις μέρες στη φυλακή, όσο η αστυνομία προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει κατηγορία.

Τον Μάιο του 2008, ο (Εβραϊκής καταγωγής) εισαγγελέας Mika Illman κίνησε ξανά διαδικασίες για σύλληψη του Henrik (ο οποίος στο μεταξύ έχει ουσιαστικά επικυρηχθεί από τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες στη Φινλανδία), με κατηγορίες για “φυλετικά εγκληματα” (όλα αυτά για ένα άρθρο σε εφημερίδα) που μπορούν να τον στείλουν στη φυλακή για 4,5 χρόνια, περισσότερο δηλαδή και από τους Σουδανούς εγκληματίες.

Αυτή η άδικη δίωξη είχε ως αποτέλεσμα τη φυγή του Henrik στις ΗΠΑ, όπου όμως κινητοποιήθηκαν μυστικές υπηρεσίες και αστυνομία και τον συνέλαβαν, ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος για έκδοσή του στη Φινλανδία, όπου και θα καταδικαστεί.

Η δίωξη του Henrik Holappa μας αφορά ως Εθνικιστές, καθώς αποτελεί μία ξεκάθαρη επίθεση των δυνάμεων της Παγκοσμιοποίησης και του “πολιτικά ορθού” θεάτρου του παραλόγου, εναντίον των Εθνικιστών.

Η υπόθεση έχει αποσιωποιηθεί από τα ΜΜΕ, ενώ συγγενείς και φίλοι έχουν στήσει μία ιστοσελίδα αλληλεγγύης: support-hh.cogia.net

blindwolf

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s