Κίνηση αλληλεγγύης και βοήθειας – έκτακτη αιμοδοσία

Ο σεισμός της 6ης Απριλίου 2009 στην Ιταλία έχει στοιχίσει την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας ενώ οι τραυματίες είναι περισσότεροι. Χωρίς φλυαρίες και δακρύβρεχτα λόγια, προβαίνουμε σε μία ανεξάρτητη κίνηση αλληλεγγύης και βοήθειας με μία έκτακτη αιμοδοσία σε συνεργασία με την κίνηση «Πράσινη Πτέρυγα – Τράπεζα Αίματος».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε Υπηρεσία Αιμοδοσίας για πληροφορίες και ώρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο έντυπο στο οποίο θα σας δοθεί να συμπληρώσετε, στο σημείο όπου γράφει αν πρόκειται για Τράπεζα Αίματος συλλόγου/σωματείου κτλ συμπληρώνετε«Πράσινη Πτέρυγα».

Ενημέρωση:

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς κάθε ώρα που περνάει ο τελικός απολογισμός του καταστροφικού σεισμού γίνεται ολοένα και πιο τραγικός, ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες που ανταποκρίθηκαν συγκινητικά στην μικρή αυτή κίνηση αλληλεγγύης, ότι το κάλεσμα για την έκτακτη αιμοδοσία συνεχίζεται κανονικά, ενώ βρισκόμαστε σε άμεση επαφή με την αρμόδια αιματολογική μονάδα ώστε η διαθέσιμη ποσότητα αίματος να διοχετευτεί στην Ιταλία, μόλις διευθετηθεί γραφειοκρατικά και διακρατικά το ζήτημα της αποστολής βοήθειας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ειδικό έντυπο αιμοδοσίας το οποίο θα σας δοθεί συμπληρώνετε ότι πρόκειται για την Τράπεζα Αίματος συλλόγου/σωματείου «Πράσινη Πτέρυγα» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ανταποκρινόμενος στην κινητοποίηση αλληλεγγύης σε Ιταλία και Ελλάδα, σε άμεση συνεργασία και συνεννόηση με τοΙταλικό Κίνημα Casa Pound, καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, καθώς και όποιον Έλληνα θέλει να συνεισφέρει, σε συλλογή ρουχισμού, ο οποίος θα σταλεί ως βοήθεια στις πληττόμενες περιοχές και θα διανεμηθεί από τους συναγωνιστές τηςCasa Pound.

Τα είδη ρουχισμού θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου: 

ΑΘΗΝΑ: Σωκράτους 48, Ομόνοια – Σάββατο 11/4: 7-9 μμ 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καζαντζάκη 4 – Σάββατο 11/4: 2-3 μμ, 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γούναρη 21-23 – Παρασκευή 10/4: 7-9 μμ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αριστομένους και Χρ. Κουμάντου 3 – Σάββατο 11/4: 7-9 μμ

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s