Εκδήλωση και δράσεις της Τ.Ο Θεσσαλονίκης

Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά!

Την Παρασκευή 3/4/2009, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για την επέτειο έναρξης του Αγώνα της ΕΟΚΑ, την 1η Απριλίου του ’55.


Παρά την πρόσφατη θρασύδειλη εμπρηστική απόπειρα των γραφείων μας από τους γνωστούς (στην ασφάλεια και σε «προοδευτικούς» πολιτικούς χώρους και κόμματα) «αντιεξουσιαστικούς» κύκλους, η αγωνιστικότητα, η αλληλεγγύη και η συσπείρωση των συναγωνιστών είναι ανεπτυγμένη σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα οποιεσδήποτε ενέργειες προσπαθούν, ματαίως, να ανακόψουν την πορεία του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κατά την ώρα της λειτουργίας των γραφείων, συνέρευσαν στο χώρο πολλοί συναγωνιστές οι οποίοι και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του επικεφαλής της Τ.Ο συναγωνιστή Ν. Χρυσομάλλη, ο οποίος αναφέρθηκε και στο περιστατικό της τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού, στην προκλητική αδιαφορία της αστυνομίας, αλλά κυρίως στην αναγκαιότητα κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων και των δραστηριοτήτων εν όψει και των ευρωεκλογών. Ακολούθησε ομιλία συναγωνιστή για τον εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ, για το χρονικό των μαχών και της Θυσίας των Κυπρίων Αγωνιστών, για τη διαχρονική στάση των «συμμάχων» στο Κυπριακό ζήτημα και για τη στάση που πρέπει να κρατήσουν οι Έλληνες Εθνικιστές απέναντι στο ξεπούλημα της Κύπρου. Η εκδήλωση τελείωσε με την προβολή σπάνιου σχετικού κινηματογραφικού υλικού της εποχής.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν διανομή εκατοντάδων φύλλων της εφημερίδας του Κινήματος, καθώς και προεκλογικών φυλλαδίων, στη Δυτική είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η αποδοχή του υλικού και η θετική ανταπόκριση των εργαζομένων, που επέστρεφαν από τις δουλειές τους, στις θέσεις του Κινήματος, αποδεικνύουν το γιατί το Σύστημα προσπαθεί να φιμώσει τη φωνή των πραγματικών Εθνικιστών, ιδιαίτερα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο.

Τα λάβαρα του Έθνους και του Κινήματος θα συνεχίζουν να ανεμίζουν για αρκετό καιρό στη Δυτική Πύλη της Θεσσαλονίκης, όσο και εάν κάποιοι «επιφανείς» δημοτικοί σύμβουλοι εκφράζουν δημόσια την αποστροφή τους στη θέα των συμβόλων του Έθνους και στη δράση των Εθνικιστών, κάτι που συμπτωματικά (…), προηγείται της εμπρηστικής επίθεσης.

Η απάντηση των Εθνικιστών απέναντι στην κόκκινη τρομοκρατία και στην συνομωσία της σιωπής, που έχει επιβάλλει το Σύστημα, δεν μπορεί παρά να είναι ο ασυμβίβαστος Αγώνας για το Έθνος και τη Φυλή, μέχρι τη Νίκη!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s