Ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α.: Το πρώτο δείγμα

Η πολυσυζητημένη ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α., που δημιουργήθηκε για την πάταξη των κουκουλοφόρων, είναι ό,τι πιο νέο και ελπιδοφόρο έχει να επιδείξει η Ελληνική (μέχρι στιγμής) Αστυνομία. Οι 330 αστυνομικοί που στελεχώνουν την εν λόγω ομάδα επελέγησαν μέτα από προσωπική συνέντευξη με τον αττικάρχη Ραχωβίτσα. Η εμπειρία είναι αυτή που διακρίνει τους επιλαχόντες, κάτι που έγινε αισθητό χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Μία από τις πολυπληθείς “ευέλικτες περιπόλους” της ειδικής ομάδας, αυτοσχεδίασε πρωτότυπα: Πάρκαραν παράνομα και πήγαν όλοι τους για καφέ! Και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας… (ε καλά, πότε άλλοτε να πάνε παρέα για καφεδάκι;).

Είμαστε μυστικοί, ποιος θα μας καταλάβει;” σκέφτηκαν, την ώρα που ο γύρω κόσμος χάζευε τα “κομάντα” της πόλης και οι αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν μετακομίσει προληπτικά σε παρακείμενους δρόμους. Η μυστικότητα σε όλο της το μεγαλείο… Οι μόνοι που δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους ήταν τα λαγωνικά της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι κάνοντας την δουλειά τους έκοψαν κλήσεις στα υπηρεσιακά δίκυκλα της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α..

Για κακή τους τύχη, δεν ήταν πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο των δημοτικών συναδέλφων τους, αλλά πραγματικότητα. Μια θλιβερή πραγματικότητα που μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει από αυτή την ομάδα, που κατά τ’ άλλα θεσπίστηκε για να περιορίσει την αλματωδώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.

Το αίσθημα ασφάλειας πρέπει να είναι έντονο πια στους πολίτες, μιας και όταν πίνουν τον καφέ τους σε κάποιο διπλανό τραπεζάκι θα βρίσκεται η Ομάδα “Δέλτα”, άγρυπνος φρουρός. Οι θέσεις πλέον όπου απαγορεύεται το παρκάρισμα θα είναι ήδη κατειλημμένες από τα παπάκια της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα να μην αναγκάζονται να παρανομούν οι υπόλοιποι απεγνωσμένοι για πάρκινγκ οδηγοί.

Η Ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α. είναι εδώ για να προστατεύσει τους Έλληνες!!!

Εθνικιστης13
από την επικαιρότητα

Υ.Γ. Υπάρχει και η Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, σύμφωνα με κάποιους του “εθνικοπατριωτικού” χώρου, αλλά δεν σας το λέμε γιατί είναι …μυστικοί.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s