Συγκέντρωση ενάντια στην μετανάστευση

Συγκέντρωση ενάντια στην μετανάστευση πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι της  Casapound στη Ρώμη. Ο Luca Marsella, εκπρόσωπος της Casapound Ρώμης, αναφέρει στις αρμόδιες αρχές: «Ζητούμε το στρατόπεδο των νομάδων που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή μας, να κλείσει το συντομότερο, δεδομένου ότι αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών»

Επίσης ο εκπρόσωπος της Casapound αναφέρει: «Αυτή η κατάσταση δεν είναι οφέλιμη για την Ιταλία, αλλά μόνο για τις ενώσεις και τις εταιρείες που αποκομίζουν οικονομικά οφέλη. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους μετανάστες να δουλεύουν σε εργασίες με τόσο χαμηλούς μισθούς. Δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας που οι Ιταλοί αρνούνται να αναλάβουν, αλλά εργασίες των οποίων τους μισθούς δεν μπορούν να δεχθούν. »

Το σημαντικότερο είναι η μεγαλειώδης αλληλεγγύη των πολιτών, που στάθηκαν στο πλευρό των Ιταλών συναγωνιστών και επίσης το ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα σταλθούν στις αρχές 2.000 υπογραφές πολιτών για το κλείσιμο του καταυλισμού. Ο  Ιταλός συναγωνιστής κλείνει τις δηλώσεις του με τη φράση «Εάν δεν έχουν ακούσει το πρόβλημά μας, η συγκέντρωση μας θα συνεχιστεί μέχρι αυτό να επιλυθεί»

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s