Γερμανία: Απαγορεύθηκε η μεγάλη εθνικιστική συγκέντρωση στο Ανόβερο

Με μία έκθεση 34 σελίδων η γερμανική αστυνομία απαγόρευσε άλλη μία εθνικιστική συγκέντρωση. Τη συγκέντρωση που επρόκειτο να γίνει στο Ανόβερο της Γερμανίας για την Εργατική Πρωτομαγιά και αναμενόταν τεράστια σε πλήθος κόσμου, ίσως η μεγαλύτερη από όλες της εκδηλώσεις της ίδιας ημέρας. Για να γλυτώσει από μία ακόμη ήττα το καθεστώς, έσπευσε σε απαγόρευση. Αυτό ήταν αναμενόμενο. Μετά μάλιστα από το πογκρόμ που έχει εξαπολυθεί από τις διωκτικές αρχές σε εκατοντάδες σπίτια αντιφρονούντων, μετά από τις απανωτές καταδίκες εκδικητικού χαρακτήρα εναντίον επιφανών εθνικιστών όπως ο Χόρστ Μάλερ, όλα δείχνουν ότι οι κατασταλτικές κινήσεις πανικού από το σύστημα θα κλιμακωθούν.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει στην προκειμένη περίπτωση, το αιτιολογικό που προσπάθησαν να συντάξουν για να στηρίξουν την απόφαση απαγόρευσης. Πρώτον η έκθεση αναφέρει ότι η συγκέντρωση θα καταλήξει σε βίαια επεισόδια. Το προδικάζουν αυτό (!!!) γιατί όπως αναφέρουν “κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αντίθετο”!!! Εκπληκτική αυθαιρεσία! Βεβαίως αυτοί που κάνουν κάθε φορά τα επεισόδια είναι οι αριστεριστές με την ανοχή της αστυνομίας, αλλά παρ’ όλ’ αυτά την απαγόρευση θα πρέπει να υποστεί η νόμιμη ειρηνική εκδήλωση των Εθνικιστών, γιατί …έτσι θέλουν. Μπορεί κατ’ επέκταση να βάλει κανείς με το νου του, ποιος υποκινεί τις συμμορίες των “αντιφασιστών” και για ποιον λόγο… Αλλά η έκθεση του (δεδηλωμένου αντιφασίστα) Αρχηγού της αστυνομίας δεν σταματά μέχρι εκεί και συνεχίζει κατηγορώντας τους εθνικιστές ως υπαιτίους των επεισοδίων, γιατί …“τα προκαλούν με τα συνθήματα που ακούγονται”! Εξωφρενικό; Και όμως αναφέρει συγκεκριμένα ότι “το σύνθημα “Frei – Sozial – National” (Ελεύθερα – Κοινωνικά – Εθνικά) είναι προκλητικό γιατί παραπέμπει στον εθνικοσοσιαλισμό”. Τα σχόλια είναι περιττά βέβαια, γιατί έχει καταργηθεί κάθε έννοια δικαιοσύνης. Την σκοπιμότητα μάλιστα την παραδέχεται και η ίδια Υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας, η οποία ανέφερε ότι “δεν αφήνει χώρο για περαιτέρω νομικές αντιδράσεις των ακροδεξιών διαδηλωτών”. Η έκθεση αναφέρει πολλούς ακόμη λόγους για τους οποίους απαγορεύεται η συγκέντρωση και μεταξύ άλλων ότι “απαιτούνται 8.000 αστυνομικοί για την διασφάλιση της τάξης, οι οποίοι δεν μπορούν να διατεθούν”

Το NPD θα καταφύγει πάλι σε δικαστικά όργανα για να δικαιωθεί, αλλά αυτό θεωρείται πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνει. Σε περίπτωση που παρ’ όλ’ αυτά συγκεντρωθούν Εθνικιστές την ημέρα της πρωτομαγιάς στο Ανόβερο, κινδυνεύει το κόμμα να τεθεί εκτός νόμου και να οδηγηθούν στη φυλακή τα στελέχη του. Προφανώς τους περιμένουν… “στη γωνία”. Οι αντιδράσεις σύσσωμου του συστήματος είναι συντονισμένες και συμμετέχουν ήδη πολλοί βουλευτές, κόμματα, οργανώσεις όλου του πολιτικού φάσματος, η αστυνομία φυσικά και η ίδια η κυβέρνηση.

gr.novopress.info

Όσο αυξάνουν οι απαγορεύσεις, τόσο περισσότερο δυναμώνουν και αυξάνουν οι συναγωνιστές. Μόνο οι πλήρως εγκεφαλοπλυμένοι είναι ακόμη ανίκανοι να δουν ποιοι είναι ο μόνος φόβος του διεθνούς εξουσιαστικού συστήματος…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s