Η Επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε

Δράση με ρίψη δεκάδων χιλιάδων φέιγ βολάν, έλαβε χώρα ανήμερα της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας, από τη Χρυσή Αυγή, στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα των Εθνικιστών, διαδόθηκε σε ολόκληρο το κέντρο της Πάτρας, στα περίχωρα και το Ρίο, ενώ παράλληλα σε σχεδόν ολόκληρο το νομό της Ηλείας ακόμα και σε μικρά χωριά, καθώς επίσης στο Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και Αγρίνιο.


Το μήνυμα της Εθνικής Επαναστάσεως είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, βρισκόμαστε υπό νέα κατοχή, η οποία συντελεί πολύ περισσότερο στην πνευματική και βιολογική γενοκτονία του έθνους μας, από ότι η παλαιότερη. Η σύγχρονη δικτατορία των πλουτοκρατών, μας εξουσιάζει και μας βυθίζει σε ένα τέλμα, όμοιο με το οποίο, δεν έχει ξαναγνωρίσει όχι μόνο το Ελληνικό Έθνος, αλλά και ολάκερη η ανθρωπότητα.

Επιβεβλημένη είναι, μια νέα επανάσταση, μία νέα εθνεγερσία η οποία δε θα ανατρέψει απλά την καθεστηκυία τάξη και εξουσία, αλλά θα αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για μια περίοδο νέας Ηθικής, νέου τρόπου ζωής και σκέψης μακριά από τα σιχαμερά υλιστικά πρότυπα που μας έχουν επιβάλλει.

Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη, πραγματικά ανεξάρτητη και δίκαιη: Η Επανάσταση συνεχίζεται…

Π.Ο. Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s