14/3/09, Κύπρος: Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με επιτυχία έληξε η εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Πλήθος Εθνικιστών – μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, παρά τις αντιξοότητες του καιρού, και πορεύτηκαν προς το μνημείο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη κρατώντας δάδες, Ελληνικές σημαίες και πανό “Κύπρος Γη Ελληνική”. Η Πάφος σείστηκε από τα συνθήματα των εθνικιστών που απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως δεν ξεχνούν!

Στο σημείο της εκδήλωσης, έγινε μια σεμνή τελετή της μνήμη του ήρωα! Υπήρξε ομιλία από εκπρόσωπο του Ε.ΛΑ.Μ., όπου εξήρε τον ηρωισμό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, μίλησε για την υποχωρητικότητα την σήμερον ημέρα από τους πολιτικάντηδες, που έχουν ξεπουλήσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, στο βωμό του κέρδους, των συμφερόντων και του χρήματος, ξεγράφοντας όλους τους αγώνες του Κυπριακού ελληνισμού, για να παραμείνει τούτος ο τόπος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! Με το πέρας της εκδήλωσης έγινε κατάθεση στεφάνων, και στην συνέχεια μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. έψαλαν τον εθνικό ύμνο ως ύστατο χαίρε στον ήρωα!

Στην όλη εκδήλωση κυριαρχούσαν τα συνθήματα :
«ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ, ΕΥΑΓΟΡΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ, ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ, ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ε.ΛΑ.Μ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s