Έληξε το συνέδριο των Εθνικιστικών Νεολαιών

Με πλήρη επιτυχία τελείωσε το συνέδριο των Νεολαιών των Εθνικιστικών κινημάτων της Τσεχίας, Σουηδίας, Αγγλίας και Γερμανίας που έλαβε χώρα στη Σουηδία και βασικό θέμα είχε την αντεθνική πολιτική της Ε.Ε εις βάρος των λαών της Ευρώπης. Βασικοί στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν άμεσα είναι η μεγαλύτερη προσέγγιση των Ευρωπαίων Εθνικιστών στους χώρους και στα ζητήματα της παιδείας, αλλά και στη μεγαλύτερη συμμετοχή του γυναικείου τμήματος στις δραστηριότητες των κινημάτων ανά χώρα. Επίσης επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα αντιμετώπισης των διώξεων που αντιμετωπίζουν οι Εθνικιστές στην Ευρώπη από τις διωκτικές αρχές, αλλά και η εντονότερη και πολυποίκιλη συνεργασία και δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

«Θέλουμε μια Ευρώπη Ενωμένη μια Ευρώπη των Εθνών, ισχυρή και ικανή να μάχεται για τα δίκαια της νεολαίας της» ήταν τα λόγια που έκλεισαν το συνέδριο.
Μετά το πέρας των ομιλιών και των προγραμμάτων ακολούθησαν δραστηριότητες και όλοι ευχήθηκαν να βρεθούν ξανά στην επόμενη συνάντηση Εθνικιστικών νεολαιών με περισσότερες συμμετοχές το 2010.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s