Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, α.φ. 661

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ MΑΣ! Κεντρικός τίτλος της πρώτης σελίδας: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»

– ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
– ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Ο BARACK OBAMA; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…

– ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΡΟ.
– ΑΓΩΓΗ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ…

– ΕΝΑ ΝΕΟ «ΑΔΙΚΗΜΑ»: …ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ: ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ! ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ… ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: «Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

– ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2009

Από τα κείμενα του φύλλου 661: «Ζητάμε τα Δίκαια των Ελλήνων»: «Η Πατρίδα μας γνώρισε στα τελευταία 90 χρόνια δύο τρομακτικούς και καταστροφικούς αφανισμούς Ελληνικού Αίματος και Ελληνικής Γης, σε Μικρά Ασία και Κύπρο.Ο Ελληνισμός, που ξεριζώθηκε σήμερα κινδυνεύει πάλι από την επιθετικότητα των «γειτόνων». Χρέος μας η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Ενάντια στον προδοτικό διεθνιστικό πατριωτισμό των Μπολσεβίκων και τον συμβιβαστικό ενδοτισμό των Αστών, να ονομάσουμε τ’ αδέλφια μας που ζουν υπόδουλα στα όμορα κράτη Ληστών με τ’ όνομα που μας χάρισε η Πρόνοια: Έλληνες. Ζούνε στις γύρω χώρες Έλληνες! Ούτε Βλάχοι, ούτε Ελληνόφωνοι…Ξεπουλημένοι από την αδιαφορία του συστήματος και από την προδοσία. Ζητάμε συγκρότηση δημοσίων φορέων εξωτερικής πολιτικής για τις ΟΧΙ χαμένες, αλλά σκλαβωμένες πατρίδες και πρώτα απ’ όλα της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ και της ΚΥΠΡΟΥ, όπου σήμερα δοκιμάζεται ένας ακόμη Ζωντανός Ελληνισμός. Ζητάμε την πλήρη εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάννης, ζητάμε την επιστροφή των αρπαγμένων 850.000 στρεμμάτων της μαρτυρικής Κύπρου και παλιννόστηση των προσφύγων, ζητάμε να σταλεί στη Μεγαλόνησο Ελληνικός Στρατός. Ζητάμε τα Δίκαια των Ελλήνων.»

ΖΗΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΥΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s