Κοπή βασιλόπιτας Πυρήνων

Την Κυριακή, στις 15 Φεβρουαρίου, σε κεντρική αίθουσα ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Πυρήνα Ιωαννίνων της Χρυσής Αυγής, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Σε μια πραγματικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα, έγιναν ομιλίες, που αναφέρονταν στην σπουδαιότητα της Νεολαίας η οποία έχει ενταχθεί στις τάξεις του Πυρήνα, αλλά και της ίδιας της Χρυσής Αυγής , στις Ευρωεκλογές και στο μέλλον του Πυρήνα και στους στόχους που θέτουμε, για να γίνει ακόμα πιο δυναμική η παρουσία μας στην πόλη των Ιωαννίνων.
Μετά το πέρας των ομιλιών, έγινε και προβολή τηλεοπτικού υλικού, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι δράσεις που πραγματοποίησε ο Πυρήνας μας κατά το προηγούμενο έτος, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. Στη συνέχεια, και αφού ακολούθησαν ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματός μας, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, και στον τυχερό απονεμήθηκε ένα βιβλίο του Ιδεολογικού μας Χώρου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν δείγμα της πλήρους επιτυχίας της όλης οργάνωσης, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι παρόμοιο από τον Πυρήνα μας. Η Χρυσή Αυγή και ο Πυρήνας Ιωαννίνων υπόσχεται ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις, δράσεις και ενέργειες στην πόλη μας, και εύχεται να έχουμε όλοι μια δυναμική και Εθνικιστική χρονιά το 2009.

Πυρήνας Ιωαννίνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Πυρήνα Καστοριάς. Δεκάδες Συναγωνιστές μας τίμησαν με την παρουσία τους δίνοντας το μήνυμα ότι ο Αγώνας συνεχίζεται.

Πριν την κοπή έγινε μια σύντομη ομιλία του Υπεύθυνου του Πυρήνα, κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, την πορεία του Κινήματος από τα πρώτα χρόνια μέχρι σήμερα, καθώς και για το μέλλον τονίζοντας ιδιαίτερα την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές του 2009. Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και η απονομή του δώρου στον τυχερό, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες!

Πυρήνας Καστοριάς

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s