Η σιωπή είναι… χρυσός (για τον Γ. Καρατζαφέρη)

Μια βδομάδα έχει περάσει από τις σοβαρότατες καταγγελίες του κ. Γ. Καρτσώλη σε βάρος του Γ. Καρατζαφέρη και ο συνήθως λαλίστατος (σε περιπτώσεις που αφορούν στελέχη άλλων κομμάτων) αρχηγός του ΛΑΟΣ συνεχίζει να σιωπά για την ουσία των καταγγελλομένων.

Πέρασε μάλιστα και στην αντεπίθεση, από την κομματική του εφημερίδα (Α1 της 14-2-09), όπου σε μια ολόκληρη σελίδα (9) κατηγορεί τον καταγγέλλοντα ότι τον υβρίζει και τον συκοφαντεί, ενώ του καταλογίζει και… πολιτική ελαφρότητα. Αποδίδει δε τις καταγγελίες του κ. Καρτσώλη σε μη ικανοποίηση ρουσφετολογικού αιτήματός του (να μετατεθεί ο στρατευμένος γιος του από τη Χίο στην Κρήτη). Για την ταμπακιέρα όμως ούτε λέξη!

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καρτσώλης κατήγγειλε –μεταξύ άλλων- ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στις Βρυξέλες και ενός κότερου, τα οποία δεν τα έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες. Εάν αυτά αληθεύουν, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς για την «παράλειψη» του προέδρου του ΛΑΟΣ. Όπως π.χ. ότι δεν τα δήλωσε γιατί ανήκουν σε off shore εταιρεία που έχει συστήσει κ.τ.λ. Και πολλά μπορεί να φέρει στη μνήμη του. Όπως π.χ. την υπόθεση της off shore εταιρείας του Γ. Βουλγαράκη και τις καθημερινές κραυγές του τότε διαπρύσιου τηλε-εισαγγελέα Γ. Καρατζαφέρη.

Λοιπόν, εντιμότατε κύριε Καρατζαφέρη που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, οι καταγγελίες είναι συγκεκριμένες και οφείλεις να απαντήσεις. Βγες και πες: «Δεν έχω ούτε σπίτι στις Βρυξέλες, ούτε κότερο, ούτε off shore και τέρμα». Γιατί δεν το κάνεις; Τόσο δύσκολο είναι; Ή μήπως… έχεις;

Ωστόσο, τεράστια ερωτηματικά εγείρονται και από τη συνεχιζόμενη σιωπή των ΜΜΕ για το θέμα. Ούτε λέξη! Προς τι η μούγγα, ρε λεβέντες; Και πώς εξηγείται αυτό το πέπλο προστασίας που έχουν απλώσει τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ προς τον πρόεδρο του συγκεκριμένου κόμματος; Οι έντιμοι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους!
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s