…και τον Ελληνικό Νότο

Τελέσθηκε την Κυριακή 25/1/09, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, το 35ο μνημόσυνο του αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γεωργίου Γρίβα – Διγενή. Μετά το πέρας του μνημοσύνου όδευσαν άπαντες στο χώρο του κρησφυγέτου, όπου βρίσκεται και ο τάφος του αρχηγού, που στις 27 Ιανουαρίου 1974 άφηνε την τελευταία του πνοή στις επάλξεις του αγώνος κατά της εθνικής μειοδοσίας.

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν, φωνάζοντας συνθήματα κατά της τουρκικής επιθετικότητας σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη και ενάντια στην ομοσπονδία.Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Η άψογη παράταξη, η πειθαρχία, η τάξη και η βροντερή φωνή των Εθνικιστών, έδειξαν σε όλους πως σε αυτή τη πατρίδα ανατέλλει μια νέα ιδεολογική και πολιτική δύναμη, ικανή να παρέμβει στην εξέλιξη των γεγονότων και να αποτρέψει αποφασιστικά τα σχέδια των δολίων εχθρών του ελληνισμού και των ντόπιων υποτακτικών τους. Αυτή η πατρίδα δεν θα κουμαντάρεται άλλο από τις φαμίλιες των προσκυνημένων και των εμμίσθων οργάνων τους.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s