Προσοχή! Αναμένεται πληθώρα «φασιστικών επιθέσεων» εν όψει …Ιμίων!

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της ημερομηνίας και της τοποθεσίας της συγκέντρωσης Τιμής και Μνήμης προς τους Ήρωες πεσόντες στα Ίμια το 1996 και αρχίσανε οι αναφορές «απρόκλητων φασιστικών επιθέσεων» στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα των (αντι)εξουσιαστών. Όπως πέρυσι έτσι ακριβώς και φέτος, λίγες μέρες πριν την καθιερωμένη εκδήλωση (η οποία ουσιαστικά αποτελεί μια από τις πιο ειλικρινείς αντικυβερνητικές λαϊκές εκφάνσεις), οι τραμπούκοι – μίσθαρνα όργανα της Νέας Τάξης ψάχνουν απεγνωσμένα άλλοθι, με σκοπό να νομιμοποιήσουν στις συνειδήσεις του απλού κόσμου (που ως μόνη πηγή πληροφόρησης έχει τα αστικά ΜΜΕ) την ιδεολογική τρομοκρατία που θα επιχειρήσουν να εξασκήσουν καθώς και τις αναμενόμενες καταστροφές που πρόκειται να προξενήσουν.

Δε θα κακόπεφτε καθόλου στους κυβερνητικούς πατρόνους των “αναρχικών”, να αποπροσανατολιστεί για ακόμη μια φορά η κοινή γνώμη. Τόσα ζητήματα που «καίνε» τρέχουν, όπως: η τουρκική επιθετικότητα, η σκοπιανή θρασύτητα, η αθρόα λαθρομετανάστευση, η οικονομική κρίση, ο ανώφελος ανασχηματισμός, κλπ. Το κωμικό της υπόθεσης είναι πως τα ζητήματα που «έκαιγαν» τον περασμένο χρόνο τέτοια εποχή (SIEMENS, Ζαχόπουλος κοκ), έχουν θαφτεί τελείως από τα ΜΜΕ, παρόλο που οι υπαίτιοι των σκανδάλων ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και πολλοί εξ αυτών καταλαμβάνουν κοινοβουλευτικά έδρανα.

Συνεπώς, παρατηρούμε ότι το καθεστώς χρειάζεται για ακόμη μια φορά να επιστρατεύσει τους «αντιδιαδηλωτές» όπως έκανε και το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, δις στον Αγ. Παντελεήμονα κ.ο.κ., δηλαδή σε όλες εκείνες τις ενέργειες που τάσσονται ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τη σαπίλα που αυτή πρεσβεύει.

Εν τέλει, οι κρατικοί μηχανισμοί έχουν φτάσει σε τέτοιο αναίσχυντο σημείο, ώστε αναμένουμε με πλήρη βεβαιότητα από αυτούς, να εφεύρουν νέες «φασιστικές επιθέσεις» σε αριστεριστές, αναρχικούς, μετανάστες, γιαγιάδες, παιδάκια ή οτιδήποτε άλλο σκαρφιστεί η νοσηρή τους φαντασία.

Με ψυχραιμία λοιπόν, συναγωνιστές, καθίστε να απολαύσετε το θέατρο του παραλόγου, σκηνοθέτης του οποίου η κυβέρνηση και ηθοποιοί, σε ρόλο καραγκιόζη, οι “αναρχικοί”…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s