Κοπή βασιλόπιτας και ανασκόπηση 2008

Στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποδέχτηκε το νέο χρόνο και στα «σαλόνια». Γιατί τον είχαμε ήδη υποδεχτεί στους δρόμους δυναμικά, με δράσεις από το κέντρο της Αθήνας ως την Κύπρο.

Πλάνα από τις πολιτικές αυτές ενέργειες προβλήθηκαν στην κατάμεστη από εκατοντάδες συναγωνιστές αίθουσα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην διαδικτυακή παρουσία του Κινήματος, αλλά και στις ενέργειες της Πράσινης Πτέρυγας, με κορυφαία την φύτευση 1.500 δένδρων μέσα σε μία μόλις ημέρα. Προηγήθηκε ανασκόπηση των δυναμικών εμφανίσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την χρονιά που πέρασε, με ενδεικτικές αναφορές: Ίμια, Θερμοπύλες, ελληνοσκοπιανά σύνορα, Φλώρινα, Βίτσι, Άγιος Παντελεήμονας, Αμύνταιο και βέβαια δράσεις του ΕΛΑΜ στη μαρτυρική Μεγαλόνησο. Δράσεις από τη Θράκη ως την Κύπρο, από τη Μακεδονία ως την Κρήτη. Δράσεις πολύμορφες σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, οποιαδήποτε στιγμή.

Ακόμα, δόθηκε η θέση της Χρυσής Αυγής συνολικά για την εθνική αλλά και για την παγκόσμια επικαιρότητα. Εκφράστηκε ακόμα μία φορά η συμπαράστασή μας στον παλαιστινιακό λαό και στον Αγώνα τους εναντίον των σιωνιστικών εξουσιαστών. Τονίστηκε ταυτόχρονα η υποκρισία κάποιων που, ενώ δε δέχονται την έννοια της Πατρίδας, συμμερίζονται δήθεν τον αγώνα των Παλαιστινίων, φορούν τις παραδοσιακές παλαιστινιακές μαντίλες και σηκώνουν τη σημαία της Παλαιστίνης, ενώ καίνε τη Σημαία της δικιάς τους πατρίδας.

Τρία μέλη μας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους την χρονιά που πέρασε. Τρία φλουριά βρέθηκαν σε αντίστοιχες βασιλόπιτες αξιοπρόσεκτου μεγέθους (η κάθε μια τους χρειαζόταν δύο άτομα για την μεταφορά της) και οι τυχεροί συναγωνιστές παρέλαβαν τα δώρα που τα συνόδευαν.

Ο φλογερός και μαχητικός λόγος του συναγωνιστή Γενικού Γραμματέα, Νίκου Μιχαλολιάκου, ξεσήκωσε άπαντες δίνοντας το στίγμα των ενεργειών της νέας χρονιάς, με επίλογο: «Σε ένα χρόνο από σήμερα, τον Ιανουάριο του 2010, να έχουμε παραμείνει ασυμβίβαστοι, απροσκύνητοι, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!».

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s