Σάββατο 10/1: Συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

Σταματήστε το ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων
To Σάββατο η πλατεία Ομονοίας ξαναέγινε Ελληνική, φιλοξενώντας τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας για την σφαγή που πραγματοποιείται από το Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Με κινητοποίηση λίγων ωρών, συγκεντρωθήκαμε μερικές εκατοντάδες μελών και φίλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε εντυπωσιακού παλμού σώμα. Με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά στο κέντρο της Αθήνας, πολλοί οδηγοί επικροτούσαν κορνάροντας στον ρυθμό συνθημάτων όπως: “Φονιάδες των Λαών σιωνιστές”, “Αμερικάνοι, σιωνιστές, ο τάφος σας θα γίνει απ’ τους Εθνικιστές”, “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”, “Χαμάς γερά πολέμα τα σκυλιά”, “Πόλεμο στον πόλεμο των σιωνιστών”.

Παλαιστίνιοι πρόσφυγες ενώθηκαν μαζί μας, επιδοκιμάζοντας το κάψιμο των τυρρανικών συμβόλων και ζήτησαν, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ενέργειά μας, να κρατήσουν το κομματικό πανό μας κατά την διάρκεια της πορείας που ακολούθησε – πράγμα που έγινε.

Παλαιστίνη: Μια χώρα αιματοβαμμένη, μια χώρα που πολεμάει για την ελευθερία της. Η χώρα που τα βάζει ανοικτά με το σιωνιστικό κτήνος και αυτό πληρώνει με τη γενοκτονία των παιδιών της. Σε κάθε χώρα γίνοται πορείες με βασικό σύνθημα «Να σταματήσει να δολοφονεί το Κράτος του Ισραήλ». Μα ποιό κράτος; Το να δηλώνεις την ύπαρξη Ισραηλινού κράτους είναι σαν να εντάσσεσαι στο πλευρό τους και να δικαιώνεις την σφαγή των Παλαιστινίων. Οι Παλαιστίνιοι αγωνίζονται για Πατρίδα, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, αποδεικνύοντας πως η ειρήνη υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία. Αγωνίζονται για το Έθνος τους και την εδαφική τους ακεραιότητα και όχι για φιλική συνύπαρξη.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους Παλαιστινίους, διότι μάχονται τον κοινό εχθρό.

Πόλεμο στον Πόλεμο των Σιωνιστών!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s