Μποϊκοτάζ στο Ισραήλ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει την πρωτοβουλία για μποϊκοτάζ στο Ισραήλ. Ο λόγος προφανής: τα χρήματα που μαζεύει από τις εξαγωγές του το Ισραήλ γίνονται και σφαίρες και απαγορευμένα ακόμη από τις διεθνείς συνθήκες του πολέμου όπλα για να δολοφονούν αμάχους. Γνωστό και αποδεδειγμένο είναι το γεγονός ότι στον πόλεμο του Λιβάνου ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε βόμβες λευκού φωσφόρου, που έκαψαν ακόμη και μικρά παιδιά. Τώρα ειναι η σειρά αμάχων στην Παλαιστίνη μέσα στην συνένοχη σιωπή των συμμάχων του Ισραήλ.

Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τα ισραηλινά προϊόντα; Από τον κωδικό τους 729 (βλέπε εικόνα) στο barcode (ψηφιακή διαγράμμιση), που υπάρχει πάνω σε όλα τα προϊόντα, που βρίσκονται στα «σούπερ μάρκετ». Πολλά νωπά φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά και τρόφιμα γενικότερα, αλλά και χημικά ή φαρμακευτικά προϊόντα.

Ο Ισραηλινός στρατός χρηματοδοτείται από πρόγραμμα των Αμερικανών, αλλά και από την εβραϊκή ομογένεια του εξωτερικού, από έσοδα εταιρειών εβραϊκών συμφερόντων σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες εταιρίες υπάρχουν και στην Ελλάδα, όπως η Coca Cola Hellas, τα Starbucks cafe, η Αλλατίνη, τα Mc Donald’s, το συνεδριακό κέντρο και το καζίνο Λουτρακίου, η NIKE, τα αθλητικά είδη FILA, η NESTLE κ.α.. Κλικάροντας στην παρακάτω εικόνα, από μια αντίστοιχη εκστρατεία στη Βρετανία, θ’ αναγνωρίσετε αρκετές από αυτές τις πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας και ενισχύουν οικονομικά την ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης:

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s