ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑ.Ο.Σ. κατά… Χρυσαυγιτών!

Η Μαρίνα Βήχου, διαμερισματική σύμβουλος της Ανοιχτής Πόλης του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ξεδιάντροπα (για μια ακόμη φορά) αυτόπτης μάρτυρας, σε περιστατικό σύλληψης αλλοδαπού πλιατσικολόγου από πολίτες στην πλατεία Βικτωρίας καθώς και σε …ξυλοδαρμούς, ωρυόμενη ότι πρόκειται για Χρυσαυγίτες, με ονειροφαντασμένες δηλώσεις περί “υπολοχαγών”(!), “βαθμών”(!!!) και μελοδραματικούς χαρακτηρισμούς περί “κυνηγών κεφαλών”. Αν και επώνυμος αυτόπτης μάρτυρας κάτοικος της περιοχής λέει τα αυτονόητα, εκθέτοντας την εμπάθειά της δια της απλής λογικής, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, κ. Βελόπουλος, το προχωρά απτόητος λέγοντας χαρακτηριστικά “άμα ήταν Χρυσαυγίτες ανεγκέφαλοι, να μην πω καμιά κουβέντα άλλη πιο αισχρή… δε μ’ ενδιαφέρει αν είναι Χρυσαυγίτες, αν είναι εγκληματίες… η κοινωνία πρέπει ν’ αποφύγει να βγουν οι κάθε ανεγκέφαλοι, είτε οι Χρυσαυγίτες είτε οι ακροαριστεροί κουκουλοφόροι, και να έχουμε αυτά τα φαινόμενα…”.

Ξανά μάρτυρες στην ίδια ιστορία, με βουλευτή του ΛΑΟΣ να εξισώνει τους κουκουλοφόρους βανδάλους και τους πλιατσικολόγους με τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μάλιστα συναγωνιζόμενος τη σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ σε βαρύτητα ανυπόστατων χαρακτηρισμών. Μια “ρήξη και ανατροπή” σαν παιδικό παιχνίδι “εγώ καταδικάζω, εσύ καταδικάζεις;”.

Δεν είναι οι Χρυσαυγίτες ανεγκέφαλοι, κύριε Βελόπουλε, άλλοι είναι και ανεγκέφαλοι και αναίσχυντοι. Όσοι πονάνε για την Ελλάδα βλέπουν, βιώνουν, κρίνουν και συγκρίνουν, χωρίς να επηρεάζονται από μικροκομματικούς θεατρινισμούς και συμφέροντα.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s