Ειρωνία: Ο ΣυΡιζΑ διαμαρτύρεται για …αντισυγκέντρωση!!!

“…Η Πάτρα επιλέχτηκε για να εφαρμοστεί οργανωμένο σχέδιο με στόχο να χτυπηθεί και να συκοφαντηθεί το κίνημα της νεολαίας και να ενεργοποιήσει συντηρητικά αντανακλαστικά στα οποία μάταια ποντάρει η Κυβέρνηση για να αναστρέψει το κλίμα πάνδημης αντίδρασης που έχει δημιουργηθεί. Στην προσπάθεια της αυτή καλλιέργησε, εκμεταλλεύτηκε και αξιοποίησε την δικαιολογημένη αγωνία μερίδας εμπόρων και πολιτών αναβιώνοντας τα σκιάχτρα των αντί – συγκεντρώσεων των αγανακτισμένων πολιτών αδιαφορώντας για τις πολλές και ποικίλες συνέπειες και κινδύνους.
ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
Πάτρα 10/12/08″

Μετά τα τελευταία γεγονότα της Πάτρας, στα οποία οι κάτοικοι έδειξαν ότι δεν ανέχονται ούτε την παρακρατική αλητεία αλλά ούτε και την αδιαφορία των αρχών, με αποτέλεσμα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προστατέψουν μόνοι τους τις περιουσίες τους, ο “ΣυΡιζΑ Αχαΐας” εξέδωσε μια ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε σε τοπικές εφημερίδες, όπου διαμαρτύρεται για τις “αντισυγκεντρώσεις” αγανακτισμένων πολιτών, οι οποίες καθώς αναφέρει “αναβιώνουν σκιάχτρα” και καταγγέλλει την κυβέρνηση πως “αδιαφορεί για τις πολλές και ποικίλες συνέπειες και κινδύνους” που συνεπάγονται αυτών.

Γινόμαστε για άλλη μια φορά θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου λοιπόν, με το θρασύτατο ΣΥΝοθύλευμα της ροζ αριστεράς, τους κοινοβουλευτικούς αντιπροσώπους των αναρχομπαχαλάκηδων, όχι μόνο να προσπαθεί να παρουσιάσει την αυθόρμητη και αυτονόητη αντίσταση των πολιτών στην καταστροφική μανία τους ως αντισυγκέντρωση, αλλά τονίζει ότι υπάρχουν μάλιστα και πολλοί …κίνδυνοι(!).

Μάλλον τα “συντρόφια” του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά τους να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, ξεχνάνε τις πόσες φορές οι ίδιοι, οι συνιστώσες και οι προστατευόμενοί τους έχουν κανονικά διοργανώσει παράνομες πραγματικές αντισυγκεντρώσεις (με καλέσματα, αφίσσες, ανακοινώσεις, μέχρι και… συνεντεύξεις τύπου), με τελευταία αυτή την προ ολίγων εβδομάδων ενάντια στη διαμαρτυρία των κατοίκων στον Αγ. Παντελεήμονα, για την παρακμή η οποία επικρατεί στην περιοχή τους λόγω των λαθρομεταναστών.

Πουλάνε κουτόχορτο και διαστρεβλώνουν γεγονότα τόσο προκλητικά, που αποτελεί απορίας άξιον το ότι τους ψηφίζουν μέχρι και τα ίδια τους τα πρόβατα-μέλη.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s