Είμαστε όλοι Χρυσαυγίτες!

Επειδή η ειρωνία των τηλεδικαστών πρέπει να έχει ένα όριο και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα, ιδιαίτερα όταν η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη, φαίνεται πως αυτή η μαϊμού «λαϊκή εξέγερση» έχει αρχίσει να γυρίζει μπούμεραγκ στους ενορχηστρωτές της.

Μετά από τόνους λάσπη για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, χωρίς καμία δυνατότητα απάντησης από μέρους μας, δόθηκε η δυνατότητα τηλεφωνικής παρέμβασης στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκο, στην έκτακτη μεταμεσονύκτια εκπομπή του σταθμού ANT1.

Η προσπάθεια του Δημάρχου Πατρών κ. Φούρα, να εμπλέξει την Χρυσή Αυγή στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν μεταξύ αγανακτισμένων πολιτών, που προσπαθούσαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους και των γνωστών αναρχικών που λυμαίνονται με την ανοχή των αρχών τόσα χρόνια την Πάτρα, με ορμητήριο τις Πανεπιστημιακές σχολές, καθώς και των λαθρομεταναστών συνοδοιπόρων τους, έπεσε στο κενό. Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και ο καθένας που καταφέρεται αναπόδεικτα εναντίον της είναι υπεύθυνος λόγων και πράξεων.

Η τηλεδημοκρατία βέβαια δεν έχει χώρο για τους αρνητές της και, όπως είναι φυσικό οποιαδήποτε προσπάθεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής να εκφέρει άποψη σχετικά με τα γεγονότα, το βάθος τους και τις πολιτικές ευθύνες, συνοδεύονταν από ειρωνικά σχόλια, συκοφαντίες ή διακοπές από τους εντεταλμένους παρουσιαστές. Ιδιαίτερα στο σημείο του παραλληλισμού και των ομοιοτήτων με τα γεγονότα που οδήγησαν στην Ουκρανική «πορτοκαλί επανάσταση», η αντίδραση των δημοσιογράφων ήταν εμφανώς σπασμωδική, διακόπτοντας άρον άρον τον κ. Μιχαλολιάκο.

Η απάντηση της κοινής λογικής και της σιωπηλής πλειοψηφίας δόθηκε μετά την αποχώρηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, όταν και έβγαλαν στον αέρα έναν πατρινό πολίτη, τον οποίο δεν κατάφεραν να διακόψουν εγκαίρως. Ο κύριος, ο οποίος ανέφερε ότι συμμετείχε από την αρχή στην προσπάθεια των συμπολιτών του να προστατέψουν τις περιουσίες τους, καθώς στα 20 μέτρα από το σπίτι του πετούσαν μολότωφ και η αστυνομία είχε εντολές να μην κάνει τίποτα, είπε δημόσια κατάμουτρα στους αμήχανους δημοσιογράφους: «Από τη στιγμή που ισχυρίζεστε ότι οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι Χρυσαυγίτες, τότε είμαστε όλοι Χρυσαυγίτες!» Και μεταξύ άλλων: “Αν ανάμεσα σ’ αυτούς που μας βοήθησαν να σώσουμε τα σπίτια μας ήταν Χρυσαυγίτες, τους ευχαριστούμε!”.

Αυτοί που σπέρνουν τόσα χρόνια ανέμους, θα θερίσουν θύελλες, όταν ο λαός τους δώσει την απάντησή του. Κι αυτή δεν αργεί απ’ ό,τι φαίνεται.

Δείτε το video

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s