8η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας – Εθνικισμός σημαίνει αντίσταση!

Εκατοντάδες Έλληνες παρόντες στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 25 Οκτωβρίου η καθιερωμένη εορτή της Ελληνικής Νεολαίας, που διοργανώνουν οι νέοι της Χρυσής Αυγής. 500 και πλέον Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, που τη φετινή χρονιά διεξήχθη στο Μεταξουργείο, μία κεντρική συνοικία της Αθήνας που βάναυσα πλήττεται από την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Από νωρίς το απόγευμα, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, προετοίμασαν τον χώρο και διένειμαν χιλιάδες προκηρύξεις στους διερχόμενους Αθηναίους. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των συμπατριωτών μας συγκέντρωσε το περίπτερο με το προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι Έλληνες αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και μέσα σε ένα μόλις απόγευμα λάβαμε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και εθελοντικής συμμετοχής στη μεγάλη προσπάθεια των επομένων μηνών.

Οι διαδικτυακές απειλές και οι αναγγελίες αντισυγκεντρώσεων αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά ανοησίες. Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας, με απόλυτη τάξη και χωρίς πολλά λόγια, περιφρούρησαν τον χώρο της συγκέντρωσης και εξασφάλισαν όλα τα εχέγγυα για την πραγματοποίηση μίας πειθαρχημένης και επιτυχημένης εκδήλωσης.

Το κύριο μέρος της φετινής εορτής περιελάμβανε μία σειρά τηλεοπτικών προβολών, που πραγματοποιήθηκαν σε παρακείμενη αίθουσα. Το αποκλειστικό υλικό από την πολιτική δράση και τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής ενθουσίασε τους συγκεντρωμένους και απέδειξε ότι πάνω απ’ όλα μετράνε τα έργα και όχι τα κούφια λόγια. Ακολούθησε η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Καναλιού88», που με δύο λέξεις «τσάκιζε κόκκαλα». Ο παραγωγός του εθνικιστικού δελτίου ειδήσεων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «…όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες, που μας δίνουν κάθε χρόνο υλικό για να σπάμε πλάκα».

Ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας στην ομιλία του έθεσε το πλαίσιο της νέας προσπάθειας και του μεγάλου Αγώνα που μας περιμένει. Με πρωταρχικό σκοπό την διαφώτιση των Ελλήνων και την άνθηση του Κινήματος σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα αναφορά στην πολιτική δράση της εθνικιστικής νεολαίας και ένα βίντεο-αφιέρωμα στα γεγονότα της 2ας Φεβρουαρίου του 2008.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, χαιρέτησε αγωνιστικά την εθνικιστική νεολαία και κάλεσε με την ομιλία του όλους τους Έλληνες να ενωθούν μαζί μας, στη μεγάλη μάχη που θα δοθεί τους ερχόμενους μήνες. Με το σύνθημα «Οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή», με περιορισμένους μεν πόρους, αλλά και με την αδάμαστη θέληση για Αγώνα που χαρακτηρίζει τους Έλληνες Εθνικιστές. Όλα δείχνουν ότι έρχεται ο καιρός μας.

Η 8η γιορτή Ελληνικής Νεολαίας έκλεισε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με όλους τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Advertisements
This entry was posted in Γιορτή Νεολαίας. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s