Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" – τεύχος 138

«Έθνος και κράτος στα χρόνια της …«παγκοσμιοποίησης»

Το περιοδικό «Χρυσή Αυγή» και σε αυτό το τεύχος του περιέχει ξεχωριστά κείμενα. Υπάρχει μία διαφορετική προσέγγιση στην έννοια δημοκρατία στην Αρχαία Ελλάδα. Ένα άγνωστο κείμενο το Περικλή Γιαννόπουλου. Ένα αποκαλυπτικό άρθρο για την ανθελληνική προπαγάνδα, που υπάρχει στο διαδίκτυο. Μία αποκλειστική συνέντευξη ενός Ρώσσου εθνικιστού ηγέτη του Αλεξάντερ Μπέλοφ. Ένα εκτενές αφιέρωμα στην εποποιία του Αλκαθάρ καθώς και οι μόνιμες στήλες του περιοδικού μας. Το κύριο άρθρο έχει τίτλο: «Έθνος και κράτος στα χρόνια της …«παγκοσμιοποίησης»
Από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω: «Το κράτος και το Έθνος δεν αποκλείεται να ευρίσκονται σε κατάσταση συγκρούσεως, σε διαμάχη έντονη και συνεχή. Εάν κάποιος το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η δραστηριοποίησή του ως ατόμου μέσα σε μία οικονομική κοινότητα, τότε ασφαλώς μέριμνα έχει αποκλειστικά και μόνο για την λειτουργία του κράτους, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του Έθνους.»

D.P.N.I. ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – Συνέντευξη στην Χρυσή Αυγή του Αρχηγού του Αλεξάνδρου Μπέλοφ: Το τι συμβαίνει στην Ρωσσία αποτελεί σήμερα ένα μεγάλο ερωτηματικό για ολόκληρο τον κόσμο. Συχνά μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες παρουσιάζουν ρεπορτάζ και γράφουν άρθρα για τον μεγάλο γι’ αυτούς κίνδυνο που αποτελεί η άνοδος του εθνικισμού στην μεγάλη αυτή χώρα, την Ρωσσία. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στην Μόσχα καλεσμένη μαζί με το NPD σε ένα συνέδριο εθνικιστικών κινημάτων της Ρωσσίας.
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:«Ακόμα και η ίδια η Ακρόπολη έχει μηδαμινή αξία έχοντας υπερεκτιμηθεί από την εντατική διαφήμιση των Γρεκών εθνικιστών που πήρε διαστάσεις πλύσης εγκεφάλου. Όσον αφορά τον Παρθενώνα, αυτό το σύμβολο του αρχαίου Αθηναϊκού πνεύματος, είναι απλό αντίγραφο των υπέρλαμπρων Αιγυπτιακών ναών στην κοιλάδα του Νείλου.» ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s