Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ α.φ. 652

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο φύλλο της εφημερίδας των Ελλήνων Εθνικιστών. Σε αυτό το φύλλο διαβάστε:

Το Νέο ‘29 θα φέρει και Νέο ‘33; Οι παγκόσμιοι λήσταρχοι των Χρηματιστηρίων, οι «νόμιμοι» τοκογλύφοι δημιούργησαν την κρίση για να λεηλατήσουν τους λαούς. Οικονομία για τις Πατρίδες και αντίσταση στην «παγκοσμιοποίηση». Κοινωνική πολιτική και σοσιαλισμός με χαρακτήρα ΕΘΝΙΚΟ: Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!
– ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ, 7 Ιουνίου 2009: Το Εθνικιστικό Παρόν
– ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ»
– «Έχω ένα μυστικό» τιτλοφορείται η νέα σειρά με θέμα της την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ξαφνικά ο πατέρας Βουγιουκλάκης χάνεται και η σειρά δεν μας λέει πως χάθηκε… Στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε φρικτά από τους κομμουνιστές!
– ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
– ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
– Δολοφονία ή ατύχημα ο θάνατος του Χάιντερ;

Στηρίξτε την Φωνή του Εθνικιστικού Κινήματος – Αγοράστε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα, επιλέγοντας σταθερά σημεία διάθεσης και ενημερώστε τα καταστήματα για την πρόθεσή σας να αγοράζετε την εφημερίδα από εκεί.

Από το φύλλο που κυκλοφορεί: Πρωταθλητές οι Έλληνες στον «ρατσισμό» σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο:

Ένα ακόμη χαστούκι για την περίφημη «αντιρατσιστική» προπαγάνδα για την οποία έχουν σπαταληθεί δισεκατομμύρια τα τελευταία χρόνια από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού. Ανησυχούν οι «αντιρατσιστές» δεξιοί και αριστεροί. Όπως ανακοίνωσε η εκστρατεία «Για τη διαφορετικότητα κατά των διακρίσεων», που είναι σε πλήρη εξέλιξη και στα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε., βρίσκει μια Ελλάδα στην οποία σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο οι διακρίσεις για εθνικότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό(…) και θρησκεία είναι στους Έλληνες πολύ περισσότερο διαδεδομένες σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους. Η εκστρατεία αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σε συνέντευξη Τύπου μάλιστα η εκπρόσωπος της επισήμανε ότι «οι διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο συνεχίζουν να υφίστανται, για αυτό και πρέπει να συνεχιστεί η καμπάνια». Η συνέντευξη Τύπου δόθηκε μέσα στα πλαίσια Διεθνούς Συνεδρίου που διοργάνωσε η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος, είχε θέμα τον ρόλο που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπιση του «ρατσισμού.
Να και κάτι παρήγορο στους δύστυχους καιρούς μας! Οι Έλληνες αντιστέκονται στην «αντιρατσιστική» προπαγάνδα της «παγκοσμιοποίησης». Όσο για την τοπική αυτοδιοίκηση καλύτερα θα ήταν να φροντίσει να μαζέψει τα σκουπίδια και να ελέγξει τις καταχρήσεις στα ταμεία της (για τις οποίες φωνάζουν μέχρι και στις Βρυξέλλες) παρά να ασχολείται με το πώς θα αντιμετωπίσει τον «ρατσισμό»!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s