Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ α.φ. 650

Κυκλοφόρησε σε ολόκληρη την Ελλάδα το νέο φύλλο της Χρυσής Αυγής(α.φ. 650). Ζητήστε το με επιμονή από το περίπτερο της περιοχής σας. Για λόγους ευνοήτους κρύβουν την εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών. Διαδώστε την φωνή των ασυμβίβαστων αγωνιζόμενων Ελλήνων.

Στο φύλλο που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε:

* Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Να φύγουν ΤΩΡΑ οι λαθρομετανάστες: Έρχονται καθημερινά κατά χιλιάδες. Πολλές φορές και με τη συνοδεία του τουρκικού λιμενικού… Ο Ελληνικός Λαός δεν τους θέλει, αλλά οι πολιτικοί μας τους ετοιμάζουν κέντρα υποδοχής! Οι πόλεις μας έχουν γίνει ζούγκλες εγκληματικότητας. Ως που θα πάει αυτή η κατάσταση;

* ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ: Το κράτος των Αθηνών αναγνωρίζει «σλαβομακεδονικό» έθνος και την άγνωστη γλώσσα «makedonski»!

* Απειλές από ΗΠΑ για την ενεργειακή συνεργασία της Ελλάδος με την Ρωσία: Πριν ακόμη προχωρήσει έστω και κατ’ ελάχιστον η ελληνορωσική συνεργασία, θα αρχίσει να έρχεται φυσικό αέριο από την… Τουρκία!

* ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ»

* ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΑ.Ο.Σ.

Σιωνιστική επίθεση κατά της Ελλάδος: Θέλουν να ανακηρυχθεί η περιοχή όπου υπήρχε παλαιά στην Θεσσαλονίκη το εβραϊκό νεκροταφείο… εθνικό έδαφος του Ισραήλ!!!

«…Η Ελλάδα επέλεξε να διαιωνίσει τα εγκλήματα των ναζί και να ποδοπατήσει τη μνήμη των μαρτύρων Εβραίων της Σαλονίκης. Κάθε φορά που ανασκάπτουν τη γη βεβηλώνουν ξανά και ξανά την τιμή των απανταχού Εβραίων. Όλα τα σχέδια για περαιτέρω κατασκευές πρέπει να ανακληθούν. Η περιοχή του νεκροταφείου πρέπει να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες του: το εβραϊκό έθνος…». Ραββίνος Καλμάνοβιτς

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s