ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ α. φ. 648

Με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ» κυκλοφόρησε την Τετάρτη το νέο φύλλο της εφημερίδος μας, στο οποίο υπάρχουν μεταξύ άλλων τα παρακάτω θέματα:

– Διείσδυση του τουρκικού παρακράτους στην Ελληνική Θράκη Σιωπή από τα ΜΜΕ…

– Μνήμες Αττίλα 2 και “MKD” στο Πεκίνο

– ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ – 10 ΧΡΟΝΙΑ: «Μοιραία η αντιπαράθεση ανάμεσα στους γνήσιους έλληνες, τους ελληνοέλληνες και στους «ελληνοεβραίους» …»

– Ο αξεπέραστος πολιτισμός των Ελλήνων: Νέα ευρήματα στον μηχανισμό των Αντικυθήρων. Και πάλι ο Αρχιμήδης στο επίκεντρο των ερευνών

– Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»
Συγκέντρωση μουσουλμάνων (ανάμεσά τους στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ…) υπό την σκιά της σημαίας του «κράτους» της… ανεξάρτητης Θράκης .

Από την στήλη «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» και το ακόλουθο σχόλιο, με τον τίτλο:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ IΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ:

Πόσο πολιτικά συμβατό είναι να παρίστασαι στις 24 Ιουλίου είτε προσωπικώς είτε δια των εκπροσώπων σου στην γιορτή της δημοκρατίας και λίγες ημέρες μετά να τιμάς τον Ίωνα Δραγούμη; Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα γίνονται! Αντί άλλου σχολίου σας παραθέτουμε δύο αποσπάσματα κειμένων του ίδιου του Ίωνα Δραγούμη:
«Μας επιβουλεύονται οι ιδέες μοντέρνες, ο σύγχρονος πολιτισμός με τον μασωνισμό του, με τη φιλανθρωπία του, με την αλληλοβοήθειά του, με τον κοινοβουλευτισμό του». Ίων Δραγούμης 1905
«Ας λείψη το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνη την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρή το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξη μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό.».
Ακόμη ο Ίων Δραγούμης είχε γράψει στο «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ» και την φράση: «Κάτω οι εβραίοι, οι μασσώνοι και οι σοσιαλιστές». Πόσοι από αυτούς που τον «ετίμησαν» θα μπορούσαν να την επαναλάβουν; Θα επανέλθουμε…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s