Κύμα οργής στο Βελιγράδι! Λαοθάλασσα υπέρ του Κάρατζιτς!

Πάνω από 30.000 κάτοικοι του Βελιγραδίου πλημμύρισαν το κέντρο της Σερβικής πρωτεύουσας, για να αντισταθούν στα σχέδια έκδοσης του Σερβοβόσνιου ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζιτς. Τα ελληνικά ΜΜΕ και η Σερβική κυβέρνηση έκαναν λόγο για 15.000 σε μία γελοία προσπάθεια να μειώσουν τον αριθμό και χαρακτηρίζοντάς τους “υπερεθνικιστές και ακροδεξιούς”. Η οργή του λαού για την μεγάλη αυτή προδοσία εναντίον ενός Σέρβου πατριώτη ξεχειλίζει. Κατά την πορεία, ακολούθησαν επεισόδια στους κεντρικούς δρόμους του Βελιγραδίου, όπου τουλάχιστον 16 άτομα τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις καταστολής. Σήμερα στις 7.00 το πρωί, μετέφεραν βιαστικά τον Κάρατζιτς με συνοπτικές διαδικασίες, στις φυλακές του Σεβενίγκεν, λίγο έξω από τη Χάγη. Λίγο αργότερα εκπρόσωπος του ICTY ανακοίνωσε ότι ο Κάρατζιτς κρατείται από το Διεθνές Δικαστήριο. Η Σερβική κυβέρνηση κατ’ εντολή των αφεντικών της, βιάστηκε να προλάβει το νόμιμο δικαίωμα του Κάρατζιτς για έφεση ώστε να μην εκδοθή. Κατά τα άλλα, ο Σέρβος πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς δήλωνε ότι “ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται, αλλά οι νόμοι πρέπει να γίνονται σεβαστοί”. Στην περίπτωση έκδοσής του Κάρατζις όμως ο ίδιος τον έστειλε στην Χάγη, παράνομα για να αποφύγει τις ενέργειες των δικηγόρων του.

Ο Ράντοβαν Κάρατζιτς κατηγορείται από τους Αμερικανοσιωνιστές ως “εγκληματίας πολέμου” γιατί το έγκλημά του ήταν ότι αμύνθηκε για να προστατέψει την πατρίδα του από τα σχέδιά τους. Την ίδια στιγμή που με τόση μανία ζητούν εκδίκηση εναντίον του Κάρατζιτς, κανείς πραγματικός εγκληματίας Αλβανός, Κοσοβάρος, Μουσουλμάνος ή Τούρκος δεν έχει οδηγηθεί στα δικαστικά όργανά τους. Οι δολοφόνοι πρώην αρχηγοί του UCK κυκλοφορούν και πολιτεύονται ελεύθερα. Και βέβαια, καθώς οι Αλβανοί υπήρξαν το αμερικανικό εργαλείο στην χερσόνησό μας. Ο Ράντοβαν Κάρατζιτς δικάζεται γιατί ήταν πατριώτης και αντιστάθηκε. Στο πρόσωπό του θέλουν να καταδικάσουν την Σερβική αντίσταση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων στα Βαλκάνια και να στείλουν απειλητικό μήνυμα σε κάθε άλλη προσπάθεια ανυπακοής που μπορεί να προκύψει στο μέλλον.

Αποδεικνύεται καθαρά δε, ότι η σημερινή κυβέρνηση της Σερβίας που τα διεθνή (και ελληνικά) ΜΜΕ προώθησαν και στηρίζουν συντονισμένα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα όργανο των Αμερικανοσιωνιστών και κοινοί δωσίλογοι, με μόνο σκοπό να μην υπάρξει πατριωτική Σερβία στην περιοχή γιατί δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους. Για τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, οποιοσδήποτε δεν είναι στο πλευρό των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, χαρακτηρίζεται ως “υπερεθνικιστής” και “ακροδεξιός”… αλλά και γιατί όχι, είναι και “εγκληματίας πολέμου” αν έχει πολεμήσει. Και ποιοι είναι οι κατήγοροι; Οι κατήγοροι είναι οι πιο στυγεροί εγκληματίες πολέμου στον πλανήτη. Αυτοί που πριν χρόνια βομβάρδιζαν τον Σερβικό λαό. Αυτοί που βομβάρδιζαν μαζικά γυναικόπαιδα και νοσοκομεία στο Ιράκ, αυτοί που βασάνιζαν αιχμαλώτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κρατώντας τους ανά χιλιάδες χωρίς καμία κατηγορία, αυτοί που σφάζουν παιδιά στο Αφγανιστάν και στην Παλαιστίνη και ετοιμάζονται για νέο λουτρό αίματος εναντίον του Ιράν… Αυτοί κατηγορούν τον Ράντοβαν Κάρατζιτς. Τον κατηγορούν γιατί αντιστάθηκε υπέρ της πατρίδας του. Και η “λαλίστατη” Αριστερά; Ποιεί τη νήσσαν… Γιατί άραγε; (…)

> είδηση από novopress.gr

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s