Ευρωεκλογές 2009: οι Εθνικιστές έχουν φωνή

Από το 1994 όταν για πρώτη φορά το Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» συμμετείχε στις εκλογές και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές εκείνου του Ιουνίου, δεν σταμάτησαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος να συκοφαντούν το Κίνημά μας. Η λάσπη ξεκινούσε από την άκρα αριστερά μέχρι την λεγόμενη άκρα δεξιά, η οποία και αυτή έβλεπε να κινδυνεύει από την δράση μας η εκλογική της πελατεία. Οι λεγόμενες συνεργασίες και ενότητες όχι μόνον δεν μας οδήγησαν σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά το αντίθετο αποδείχθηκαν επιβλαβείς, αλλά ευτυχώς όχι καταστροφικές για το Κίνημά μας. Για το μόνο που δεν μας έχουν κατηγορήσει μέχρι σήμερα τα κανάλια και οι φυλλάδες είναι ότι ευθυνόμαστε για τους… σεισμούς! Για όλα τα άλλα μας τα έχουν κατηγορήσει… Εκτός όμως από τις συκοφαντικές επιθέσεις είχαμε να αντιμετωπίσουμε και βόμβες και δολοφονικά κτυπήματα για τα οποία μέχρι τώρα δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας! Ακόμη και στην περίφημη υπόθεση του ΕΛΑ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της δικογραφίας, μία από τις επιθέσεις τους ήταν κατά των γραφείων μας στην οδό Κεφαλληνίας και όμως το δημοκρατικό κράτος δεν μας κάλεσε ούτε να καταθέσουμε για το γεγονός αυτό. Ματώσαμε κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο, ήμασταν οι πρώτοι και μοναδικοί που κατορθώσαμε και οργανώσαμε πορείες με χιλιάδες Εθνικιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του κατεστημένου. Μας φακέλωσαν, έστησαν σκευωρίες, άλλους φυλάκισαν, άλλους τρομοκράτησαν και άλλοι λύγισαν. Όμως υπάρχουμε ακόμα! Και δίπλα στην Παλαιά Φρουρά, υπάρχουν Νέοι άξιοι συναγωνιστές, ίσως καλύτεροι από τους παλαιούς, που θα οδηγήσουν το Κίνημά μας σε νικηφόρους δρόμους. Επιλέξαμε ένα χρόνο ακριβώς πριν να αναγγείλουμε την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές, θέλοντας με την κοινοποίηση αυτή να κόψουμε κάθε γέφυρα με όλους αυτούς, που δήθεν είναι «δικοί μας», αλλά θέλουν να μας βρίζουν και να μας αποκηρύσσουν και εμείς να τους υποστηρίζουμε.

Απέναντί μας βρίσκονται οι διεθνιστές του μαρξιστικού και του καπιταλιστικού χώρου, αλλά και οι λεγόμενοι «εθνικοπατριώτες», που κάποιοι από αυτούς (όντας πέρα για πέρα θρασείς) θα τολμήσουν να μας πουν και… διασπαστές. Μήπως μας κατηγορείτε «συναγωνιστές» γιατί δεν είμαστε και εμείς αντιρατσιστές και αντιφασίστες; Γιατί δεν τιμούμε και εμείς το ολοκαύτωμα; Δεν διασπάμε κανέναν για τον απλούστατο λόγο ότι μας χωρίζει ιδεολογικό και πολιτικό χάος από κάποιους που κάποτε δήλωναν περίπου κάτι κοντά στις Ιδέες μας. Υπάρχουν βεβαίως και κάποιοι «υπερεπαναστάτες», οι οποίοι υποτίθεται ότι οργανώνουν την… επανάστασή τους και η Χρυσή Αυγή (γι’ αυτούς πάντοτε) είναι… συμβιβασμένη. Δεν θα ασχοληθούμε με το ΤΙΠΟΤΕ. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και πολύ δρόμο μπροστά μας.

Ήμασταν οι πρώτοι και μοναδικοί που κατορθώσαμε και οργανώσαμε πορείες με χιλιάδες Εθνικιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη… Συνεχίζουμε. “Όσοι Ζωντανοί” μαζί μας για να δείξουμε πως στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη ασυμβίβαστοι Εθνικιστές και Σοσιαλιστές!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s